Ja też mam problem z rozdwajającymi sie i łamliwymi paznokciami i nie mam pojęcia co z nimi robić żeby się wzmocniły - używałam odżywek, jadłam wit ze skrzypu polnego itd itp i nic jak było tak jest
Wysłany: 2006-12-30, 12:53
joa1983, kurczę... no to nie za bardzo mogę pomóc. Mnie też się kiedyś strasznie łamały i rozdwajały, ale po jakimś miesiącu stosowania utwardzacza problem znikł... A może spróbuj pokombinować z odżywkami Sally Hansem? Ponoć są bardzo dobre i żaden paznokciowy problem im nie straszny. Mówię "ponoć" bo sama nie stosowałam, ale jednak zdążyłam nasłuchać się o nich dużo dobrego, więc może warto spróbować.
Gwiazdka, dzięki spróbuje...ja generalnie wiem jaki mam problem b. dużo mam styczności ze wszelkiego rodzaju chemikaliami oczywiście bez rękawiczek - ogólnie paznokci długich nie mam bo mam dziecko (bym córe podrapała:>) - więc nie dość, że dość krótkie to jeszcze się "psują" ale spróbuje tych odżywek i powiem jakby co czy warte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum