L'Oreal stworzył Beauty Center , gdzie możemy sprawdzić jaki mamy rodzaj skóry, jaki fototyp, oraz wybrać odpowiedni kolor włosów czy makijaż. Fajna zabawa!!
http://www.lorealparis.co...sp?site=atelier
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Mnie też się bardzo ta strona podoba. Sprawdzałam na razie, jakie kolory pasują do mnie, oraz oglądałam filmiki . Najlepsze jest to, że te kosmetyki możemy kupić bez problemu w Polsce.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No własnie nad ta maskarą też się zastanwiałam Tak od góry maluje i tak "szybko" . Ja maluję napierw maskarą, później usuwam tusz z dolnej powieki i górnej (nigdy jeszcze nie miałam tak, abym sie nie ubrudziła ) . Ale najlepiej jakby każda sobie wybrała najlepszą metodę dla siebie.
Z ta maskarą to jest tak że ona najpierw maluje od góry a później od dołu. A to dlatego aby dobrze i równomiernie pokryć rzęsy. Ja też zazwyczaj maluję tylkod dołu, ale wszystkie wizażystki malują zarównno od dołu jak i od góry. Trzeba do tego trochę wprawy aby się nie wybrudzić
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum