ja maluje kreski zawsze na gorze eyelinerem...takie wychodzace poza powieke lekko
http://img.photobucket.co...a/100_2265h.jpg jakos tak
http://img.photobucket.co...ta/100_3176.jpg
czasami delikatnie maluje dolna powieke z zewnatrz na dzien ale leciuuutko...a na wieczor czasaaami ale bardzo zadko wewnatrz...czesto mi splywa po prostu ta wew.kreska wiec odpuszczam sobie
a eyeliner..ja uzywam pierre rene i jestem nawet zadowolona:)
kupiłam eyeliner czarny z GOLDEN ROSE tzw Dipliner do kresek ma tajka gruba trwarda koncówke i za cholerkę nie moge sie nim pomalować ;( dziabne sie zawsze albo krzywko namaluje ;( kurna myślałam że to łatwiejsze ;(
niby tymi twardymi latwiej sie maluje niz pedzelkiem:) ja tam uzywam w pedzelku eyelinera i lepiej mi sie maluje niz tym twardym wiec nie wiem jak to sie ma do tamtego stwierdzenia ktore przeczytalam gdzies w gazecie;)
ja tam uzywam w pedzelku eyelinera i lepiej mi sie maluje niz tym twardym
Ja też od kilku lat maluję zawsze tym w pędzelku i jak kiedyś kupiłam taki twardy to było mi dużo trudniej namalować prostą kreskę i w dodatku wychodziły mi te krechy takie bardzo grube
wiem kupiłam i mi się nie wygodznie maluje ;/ musz kupić tamten drugi w pedzelku, byłam u kumpeli pożyczyłam i odrazu sliczna krecha namalowałam A jak sie maluje kreske na powiekach tuż przy rzęsach to nalezy zostawiać minimalna przerwe przy krawedzi powieki czy nie ?
ja nie umiem nigdzie zrobić kreski. na dole, do góry. nic. jedyne co umiem to wjechać pędzelkiem do oka i mieć później czarne oko ja jestem totalne beztalencie. pomalować się nie umie, uczesać też, paznokci też nie.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
ja tez tak przecietnie w sumie..
paznokcie na jeden kolor..
oczy jakos malo skomplikowanie
a z czesaniem roznie.. czasem potrafie fajnego koka zrobic (ale akurat nie do twarzy mi )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum