Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Większe usta
Autor Wiadomość
KingaJ 

Wysłany: 2006-12-20, 21:14   Większe usta

Wiem że kiedyś w moim poście już o tym pisałam ale mało osób na niego odpowiedziało :P Nie za bardzo wiem czy dobrze umieściłam ten posta ale ... niech już będzie :P Więc w tym problem że nie mam za dużych ust :( Niestety ... I może wiecie co zrobić żeby je ' powiększyć ' ? Miałam juz jeden taki błyszczyk powiększający usta ale był do kitu. Strasznie piekł w usta, nie powiększał ich, i szybko schodził. A usta po nim były suche i schodziła skóra :shock: ! ! ! Mam nadzieję że pomorzecie mi :( Bo zależy mi na większych ustach :) Pozdrawiam

yska207 

Wysłany: 2006-12-20, 21:36   

Pomożemy:) Jest wiele sposóbów ale ja polecam taki :

Obrysowanie ust jasną kredką(biała ,jasnoróżowa , jasnobeżowa) i lekko ją rozetrzeć , na to jasna szminka i na środek warg jasny błyszczyk:P

Te superspecyfiki niewiele dają

outsiderka 

Wysłany: 2006-12-20, 21:40   

KingaJ, jest chyba kilka tematów o większych ustach, ale nie jestem pewna :)

Paulette 

Wysłany: 2006-12-20, 21:44   

Teraz kolej na mój extra sposób: :P

Można masować wargi szczoteczka do zebow... :) efekt nie jest dlugotrwaly ale zawsze cos :P ;)

bejbe 

Wysłany: 2006-12-20, 21:49   

Masowanie jest wskazane,bo usta są wtedy lepiej ukrwione. A najlepiej się regulanie całować :D

Nonkaa 

Wysłany: 2006-12-20, 22:00   

ja tam nie polecam masowania szczoteczka... usta są później takie czerrrwone a ja tego nienawidze :P

Paulette 

Wysłany: 2006-12-20, 22:08   

Nonkaa napisał/a:
ja tam nie polecam masowania szczoteczka... usta są później takie czerrrwone a ja tego nienawidze :P

No ale sa troche wieksze :P :D ja tam lubie :D

marinka 

Wysłany: 2006-12-21, 14:09   

Paulette napisał/a:
No ale sa troche wieksze

wydają się większe, bo są spuchnięte. dobry pomysł, żeby usta były lepiej ukrwione. żeby większe- kiepski.

Apsik! 

Wysłany: 2006-12-21, 16:12   

Paulette napisał/a:
Nonkaa napisał/a:
ja tam nie polecam masowania szczoteczka... usta są później takie czerrrwone a ja tego nienawidze

No ale sa troche wieksze ja tam lubie

hmm ja kiedyś to praktykowałam, żeby mieć ładne wargi. Może i są usta są zaczerwienione, ale po to mamy balsamy do ust czy błyszczyki, żeby zniwelować efekt :D myślę że regularne takie masaże mogą dać mały efekt, ale zawsze coś :D

luminelle 

Wysłany: 2006-12-21, 17:26   

Z produktów polecam Błyszczyk Rimell Full Volume. Po nałożeniu lekko szczypie, ale jest skuteczny. Powiększa od razu usta (używałam przezroczystego), nie złuszcza się i lśni ładnie na ustach. Po pewnym czasie stosowania usta są ujędrnione i gładkie. Ja używam już drugiego, p-szy tak szybko się skończył :) (cena ok 19,90)

Apsik! 

Wysłany: 2006-12-21, 18:55   

Faktycznie, ja też słyszałam o tej rimmelowskiej szmince w płynie same dobre rzeczy! ponoć rzeczywiście daje fajne efekty. Miała ją moja kuzynka, co prawda nie widziałam jej ust po nałożeniu, ale mówiła mi że to dość działa. Lepiej od podobnej z Rimmela szminki w sztyfcie.
Jeśli jesteś zainteresowana to tutaj na KWC znajdziesz opinie na temat tego produktu: http://www.wizaz.pl/kosme...p?produkt=12225 :grin:

Only Me
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-21, 23:26   

Po masowaniu szczoteczką są lepiej ukrwione i wieszke ale wieszkosc znika po pol godziny, czerwonośc też znka :P

Moesha 

Wysłany: 2006-12-21, 23:35   

Paulette napisał/a:

Można masować wargi szczoteczka do zebow... :) efekt nie jest dlugotrwaly ale zawsze cos :P ;)

To Mój codzienny rytuał :D + po takim masażu bezbarwna płynna szminka Full Volume Liquid Rimmel

CandyDevil 

Wysłany: 2006-12-22, 00:02   

Trik Kosmetyczny w makijazu na wieksze usta jest prosty...

Usta "obrysowujesz" konturówką delikatnie wyjeżdzając poza ich naturalny ksztalt..(delikatnie,subtelnie zeby potem nie bylo az za bardzo nie naturalnego efektu) Uzupelniasz kolor ust tym samym kolorem co konturowka..i na to najlepiej blyszczyk...Blyszczyk ma sam w sobie juz zalete lekkiego powiekszania....nadaje wyrazistosc ustom...

Ostatnio widzialam w sklepie preparat do powiekszania ust....Ale raczej nie polecam mimo iz nie stosowalam:)

Pozdrawiam

Only Me
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-22, 08:14   

CandyDevil zgadzam sie :)

Candy Killer 

Wysłany: 2006-12-22, 20:48   

a co myslicie o sztyfcie do ust Bielenda-sexy look? uzywala ktoras z was bo niby posiada kolagen ktory powieksza usta jak wiadomo a nie ejst az taki drogi i sie zzastanawiam czy nie kupic zeby sprobowac;) stosowala ktoras z was moze?

Nonkaa 

Wysłany: 2006-12-22, 22:53   

ja tam w powiekszacze ust nie wierze ;]
a to trik Jennifer Lopez [podobno] na pełne usta:
Najpierw pomalować usta pomadką, na nią nałożyć sporo beżowego błyszczyka (polecam Ekekt 3D Bourjois, odcien Beige Elastic) i dopiero na końcu obrysować usta kredka w tym samym kolorze co błyszczyk i gotowe =D

KingaJ 

Wysłany: 2006-12-22, 22:56   

Candy Killer Ja urzywałam bielenda sexy look który niby miał powiększyć usta ... Jeszcze go mam, leży gdzieś w szafie. To jest taka twarda maź która cuchnie i jest jej w tym słoiczku mało. Nie wiem kto wpadł na pomysł że to mrowienie jest przyjemne bo dla mnie jest okropne ! Przynajmniej jeśli chodzi o Sexy look. Ja tego z czystym sumieniem nie polecam bo kupiłam to za 26 zł, chyba za tyle i ta cała papka nic nie dała tylko po niej mi tak fajnie schodziła skóra z ust ... Bleee :? A tak to wydałam prawie 30 zeta a mogłabym sobie kupić ten błyszczyk z Rimmela za 18 zł i on by chociaż zadziałał ... Pozdrawiam

Edyta_000 

Wysłany: 2006-12-24, 13:54   

Ostatnio pani w drogerii polecila mi blyszczyk Eveline volume lip extreme, podobno powieksza usta, moze efekt jakis jest ale najlepsze jest to ze na ustach czuje taka swiezosc, jakby byly posamrowane mieta, dluugo sie utrzymuje, chyba ok8zl. super jest :grin:

Lilavati 

Wysłany: 2006-12-25, 21:19   

Candy Killer napisał/a:
a co myslicie o sztyfcie do ust Bielenda-sexy look? uzywala ktoras z was bo niby posiada kolagen ktory powieksza usta jak wiadomo a nie ejst az taki drogi i sie zzastanawiam czy nie kupic zeby sprobowac;) stosowala ktoras z was moze?
Czytałam w Urodzie, że kolagen nie przenika przez naskórek. Jest sens go wstrzyknąć w salonie kosmetycznym (jak się ma te $$$$$$$$$), ale szminka czy błyszczyk nic nie dadzą.
Ja wierzę w prawa optyki - drobinki odbijające światło dające efekt pełniejszych ust. Skoro Rimmel Vinyl Lip daje dobry efekt, to sądzę że ten zwiększający objętość będzie jeszcze lepszy.

Odpowiedz do tematu