Znudziły mi się już moje blond pasemka i zapragnęłam mieć włosy w kolorze jakiegoś ładnego,nie za ciemnego brązu,ale nie mogę się zdecydować. Który podoba Wam się najbardziej? Doradźcie
1.Brandy
2.Brąz
3.czekoladowy krem
4.dojrzały orzech
5.jasny naturalny brąz
6.karmelowy
7.kasztan
8.kawa z mlekiem
9.malinowy kasztan
10.migdałowy kasztan
11.olcha
12.orzech laskowy
13.orzech laskowy 2
Ale w numerze 12 czy 13 ? Ja i tak chyba będę musiała kupić 2 farby,czyli kolor,który sobie wybiorę i jakąś trochę ciemniejszą,bo boję się,że mi nie pokryje moich różnokolorowych włosów.
[ Dodano: 2007-10-18, 21:07 ]
Ślepa jestem,bo nie zauważyłam tej 2 przy nazwie koloru.
13 mogłaby być trochę za ciepła jak dla mnie. Wydaje mi sie,że jednak lepiej wyglądam właśnie w chłodniejszych tonacjach. To i tak będzie mieszanka 2 kolorów,więc 13 mogłabym zmieszać np. z jasnym naturalnym brązem albo z kawą z mlekiem.Jak zmieszać kolory i które,to już muszę się skonsultować z fryzjerka,bo ja się nie znam na tym. Chcę tylko wybrać możliwe i najlepsze opcje kolorystyczne i z nich kombinować
Mnie sie podoba zdecydowanie brendy ,ja sobie zrobilam teraz cynamonowy braz z nowej serii joanny i jestem bardzo zadowolona .Jak narazie jest trwaly...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum