KingaJ
Wysłany: 2006-12-31, 14:03 Carmex vs. Smackersy :D
Cześć Szukałam w wyszukiwarce tematu o Smackersach lub Carmexie ale nic nie znalazłam. Więc postanowiłam założyć ten temacik Chodząć po Allegro znalazłam balsamy i błyszczyki tych dwóch firm. Czy któraś z was może używała tych specyfików ? Jakie są ich wady i zalety ? Smak i zapach ? Itd... Ja jeszcze żadnego z nich nie nabyłam ale mam taki zamiar Pozdro
dostałam w poniedziałek smackersa czekoladowego a dokładniej m&m niebieski i jest pysznyyy ale za mocno pachnie i sie "rozwala" a poza tym troche szybko znikaa jak go skończe i jak wykończe nivea sweet melon to kupie carmexa miętowego
A ja tam uwielbiam Smackersy..Używam ich od 4 klasy podstawówki xD Zaczęło się od truskawkowego błyszczyka mniaam.. Ostatnio miałam jakiegoś limonkowo - ciastkowego a teraz Misiek kupił mi o błyszczyk wyciskany smaku bitej śmietany,balsam o smaku gumy waniliowej, błyszczyk w takiej kulce słodkiego melona i kwaśnego arbuza oraz błyszczyk roll on smak waty cukrowej Mam świra na punkcie Smackersów W ogóle usta po nich bardzo sexy wyglądają A Miś jak się przyssa to się odssać nie może
ja je dzisiaj widzialam w Smyku. pomadki kosztowały 12,90 a błyszczyki wyciskane 15,90 , zestaw pomadka + błyszczyk z pedzelkiem + błyszczyk wyciskany kosztował 31,90 zł
szkoda tylko ze byly w opakowaniach i nie mozna bylo ich powachac
Ja trafiłam w takim butiku QUEEN na Smackersy za 4,99zł. Kupiłam Fanta Grape i jestem zachwycona jak małe dziecko pomadką mamusi pachnie i smakuje przepysznie, do tego nawilża porządnie usta i są takie mięciutkie i całuśne
Co do porównania Carmex vs Smackers, to ten pierwszy ma zdecydowanie bardziej lecznicze działanie (spierzchnięte lub przygryzione i obolałe wargi). Nie pachnie i nie smakuje tak smakowicie, ale pomaga.
Ja używam Smackersa na codzień, Carmexu od czasu do czasu w razie potrzeby.
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum