Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kosmetyki Maybelline za darmo!!! (???)
Autor Wiadomość
ulciaaa 

Wysłany: 2008-08-30, 17:39   Kosmetyki Maybelline za darmo!!! (???)

dostałam zaproszenie na taką stronę. Zarejestrowałam się, podobno po zaproszeniu 10 osób wysyłają kosmetyki do testowania i mnóstwo próbek. Co o tym myślicie? Może komuś wysłać zaproszenie? Dziewczyna, która mi wysłała zaproszenie napisała tak: Hej :-)
Chcesz testować kosmetyki Maybelline?
Jeśli tak, to podaj mi swój e-mail.
Ja Cię zaproszę, Ty sie zarejestrujesz, też zaprosisz 10 dziewczyn i co miesiąc będziesz dostawać kosmetyki od Maybelline!
W skład kosmetyków wchodzi:
maskara pojemność 10ml,
podkład 30ml,
lakier 10 ml,
szminka/błyszczyk 5-7 ml
(wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml).
Za darmo oczywiście!

brzmi całkiem zachęcająco, a co wy o tym myślicie?

outsiderka 

Wysłany: 2008-08-30, 17:41   

jakoś nie chce mi sie w to wierzyc O.o byliby bardziej stratni

aniusia 

Wysłany: 2008-08-30, 17:56   

ja też dostałam takie zaproszenie, na n-k od koleżanki, ale ja nie wierze już w nic ;)

Ps. outsiderka, new avatar widzę :D

marinka 

Wysłany: 2008-08-30, 18:24   

aniusia napisał/a:
ja też dostałam takie zaproszenie, na n-k od koleżanki, ale ja nie wierze już w nic

też dostałam, od kilku :P

Edyta_000 

Wysłany: 2008-08-31, 09:13   

Dostałam taką wiadomość na pocztę z 2 miesiące temu. Po dokładnym przeczytaniu zrezygnowałam.... W sumie i tak bym tego nie testowała, bo z maybelline używam tylko tuszu i błyszczyków. Ale zawsze można byłoby sprzedać :)

Cleo80 

Wysłany: 2008-08-31, 09:19   

outsiderka napisał/a:
jakoś nie chce mi sie w to wierzyc O.o byliby bardziej stratni

Też mi się tak wydaje. Ile musieliby tych kosmetyków rozdawać. I to co miesiąc. Zapewne jest gdzieś jakiś "haczyk". Nie wspomnę już o tym, że na jakie forum bym nie weszła to wszędzie jest milion takich ogłoszeń. Trochę mnie one drażnią :?

[ Dodano: 2008-08-31, 10:27 ]
No i już widzę , że koleżanka Cię oszukała bo w regulaminie nie doczytałam się niczego o tym, że kosmetyki będziesz dostawała co miesiąc. Nagrodami są owszem kosmetyki Maybelline , ale jest ich tylko 5000. I dostaną je osoby zarejestrowane jako pierwsze, a sądząc po ilości osób , które ogłaszają się w necie , ta ilość już dawno została przekroczona. Nie wspomnę już o tym, że żeby się zarejestrować należy wysłać sms'a. Płatnego oczywiście.

ulciaaa 

Wysłany: 2008-09-04, 17:04   

dokładnie nie wczytywałam się w regulamin, bo nie było mnie przy komputerze od tamtej pory, ale z tego co wiem to teraz szykuje się nowa edycja, dlatego znów od nowa liczone jest te 5000. Smsa nie trzeba wysyłać, jeśli rejestruje się z czyjegoś polecenia, to podaje się nr telefonu komórkowego, a Maybelline wysyła na ten nr kod który trzeba wpisać w necie. Niemniej, chyba nie będę się w to angażować.... bo nie wiem co o tym myślec ;]

Odpowiedz do tematu