Wysłany: 2008-07-10, 13:13 Jakie dodatki do tej sukienki? ;)
Idę w sobote na ślub i nie wiem co założyc do tej sukienki. Myślalam o zwyklych czarnych butach na obcasie ale nigdzie takich nie ma, wiec jestem zmuszona kupic sandaly na obcasie.
A jakie dodatki? Jak myślicie?
NIe wiem czy sandaly to odpowiednie buty do takiej sukienki. Ja bym kupila pantofle albo peep toe (chyba najbardziej by pasowaly). A zwykle czarne pantofle sa u mnie w kazdym sklepie . Ja pojechala 3 dni przed weselem do centrum handlowego i kupilam na pol godz przed zamkniecie odpowiednie pantofle.
Dodatki- na pewno dokup albo pozycz od kogos czarna malutka gladka torebke (bez wzorow, koralikow itp). Moze jakis sweterek/bolerko albo marynarka czarne by sie przydalo. Ja bym kupila/pozyczyla cos czarnego na szyje i brasoletke, kolczyki (ale jakies stonowane, niezbyt rzucajace sie w oczy, bo juz grochy robia swoje ).
to w koncu ta czy jakas inna?
hmm ze mnie kiepski stylista, ale ja radzilabym Ci do tego wziac dodatki w kolorze czarnym, ale raczej jakies prostsze (bo sukienka jest w duze kolka) a jednoczesnie eleganckie koniecznie cos na szyje i jakas ladna bransoletka/zegarek
Wysłany: 2008-07-10, 13:56
Sukienke mam, jasne cos mi sie pokickalo jak pisalam Hmm, myslalam o srebrnej bransoletce bo czarnej to nie widziałam. Wlasnie nigdzie nie ma takich butów, ja nie wiem co to sie dzieje. A łańcuszek jakich przed sukienke czy dluzszy?
tez mi sie wydaje ze czarna, a nie srebna (wprowadzalabys nowy kolor). Na szyje cos krotkiego.
Moze kup nawet taka bransoletke plastikowa okragla jak takie teraz proste sa, w stylu lat 80 bedzie sie dobrze komponowalo (u mnie na kazdym bazarku sa). Albo czarne perelki, bo do tego latwo dobrac wszystkie elementy do kompletu i sa tanie (teraz tez u chinczykow pelno). tego).
dodatki czarne będą pasować, bo ten pas w sukience jest czarny.
kiecuszka jest dosyć wzorzysta, dlatego trzeba ją uspokoić prostymi dodatkami.
inaczej to będzie, jak z cyrku.
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
Wysłany: 2008-07-10, 19:56
Apsik! napisał/a:
zgadzam sie ze do tej sukienki idealnymi butami bylyby peep toe
No wlasnie dzisiaj takie kupilam w new yorkerze gladkie czarne i w sklepiku malym takie bardziej odkyte.
Dzieki dziewczyny myślalam o srebrze ale chyba faktycznie czarny lepiej.
Kupie jutro jakieś bransoletki i lańcuszek, a nie wiem czy kolczyki do tego też...
Wg mnie- kolczyki, naszyjnik i bransoletka to juz za duzo.Ja bym do tego dala jakąs delikatna srebrna bransoletke i wisiorek.3 komplet od Lei bardzo mi się podoba(sukienka też )
Apsik! napisał/a:
zgadzam sie ze do tej sukienki idealnymi butami bylyby peep toe
No wlasnie dzisiaj takie kupilam
O to świetnie! peep toe idealnie pasują klimatem do tej sukienki
jesli chodzi o dodatki to ja też doradziłabym Ci minimalizm . Może mała czarna (lakierowana?) torebka-kopertówka "do ręki" i ew. jakas czarna bransoletka.
A co chcesz zrobić z włosami ?
Wysłany: 2008-07-10, 22:20
Może zdaże dzisiaj napisac na allegro do kogos ze slaska czy moge jutro odebrac w katowicach albo gdzies kopertówke. A jak nie to nie wiem co..
Za pozno sie jak zwykle zabralam ;/ W ogole przystylam przez ostatnie dni tyle ze szkoda gadac, ciasta, torty itepe
[ Dodano: 2008-07-10, 23:26 ]
buty coś w takim stylu, do tego na reke bransoletka srebrna i to wszystko. Nawet nie wiem czy jakies kolczyki zakladac.
No to faktycznie mało czasu, ale jedz jakoś tak lżej, trochę ogranicz węglodowany właśnie dlatego, żeby brzuch nie był wypięty i nie sól, żeby nie spuchnąć Zresztą wiesz
Wątek o modzie, a ja i moje porady dietetyczne... No ale na ślubie chce się ładnie wyglądać w każdym calu
Ale btw. to moim zdaniem w tej sukience wyglądasz , naprawdę.
Wysłany: 2008-07-10, 23:42
outsiderka napisał/a:
Ale btw. to moim zdaniem w tej sukience wyglądasz , naprawdę.
Dziękuje, wyglądalam ale kurcze jkos mi sie ramiona zaokragliły i takie 'boczki' miedzy nimi zrobily. Juto nic nie jem, tylko jakies owoce. Musze sie oczyscic z tego.
haha, zawsze sie poradzy przydaja, jaki to nie watek ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum