Nie uzywam blyszczykow. Mam dlugie wlosy i jak wychodze na dwor i zawieje lekki nawet wiatr to zaraz mi sie włosy przyklejaja do błyszczyka Używam tylko pomadek ochronnych albo szminek
Ale co do smakowych błyszczykow to wiem ze byly (nie wie czy jeszcze są) takie fajne za okolo 7 zl blyszczyki w słoiczku Swietnie pachnialy i byly slodziutkie Firmy nie pamietam - Inglot albo Bell chyba...
Z bell były takie owocowe,ładnie pachnące,ale nie pamiętam,jak smakowały. Takie zwykłe Tutti Frutti z nie pamietam jakiej firmy były smaczne i ładnie pachniały.
Bardzo dobre są błyszczyki z The Body Shop, one naprawde mają smak Ja mam arbuzowy i melonowy. Niestety cena taka średnio fajna Eveline chyba nawet takie w miare smakowo było
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Fruity Jelly bodajże 14,90 zł choć niedawno coś słyszałam że wycofali z niektórych drogerii. Ale jakby co to Sweet Jelly z Rimmela to według mnie to samo, może minimalnie mniej lepki ale cena taka sama.
Smakers dostepne od niedawna w Smyku. Maja smaki
Nie wiem ktore dostepne sa w Polsce, ale ja mam taki w kulce- watermelon (najlepszy), vanilla, cotton candy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum