Wysłany: 2006-03-11, 18:47 Modowe marzenia na wiosnę/lato
czyli wklejamy tutaj zdjęcie rzeczy, które bardzo ale to bardzo chciałybysmy miec na sezon wiosenno/letni. Nie muszą to być jakieś ubrania z najnowszych pokazów, chodzi o to, żebysmy w jakiś sposób zaprezentowały nasz styl ubierania się i nasze gusty. Czyli ubrania, dodatki itd które chciałybysmy załozyć w tym sezonie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Dorotko, są piękne! Tylko, że ja od stroju jeszcze wymagam, aby potem moja opalenizna jakoś wyglądałą ładnie, dlatego preferuje dwuczęściowe, coś w tylu tego, który podałam wyżej. A tutaj pięknie oplaony płecy, za to brzuch już mniej Ale to tylko takie moje zboczenie Jesli nie typowo do opalania - to sama chciałabym takie mieć!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
dokładnie, do opalania jednak niezastąpione są bikini, ale te mnie po prostu zachwycają mam nadzieję że kupię sobie na tegoroczne wakacje właśnie w tym stylu
[ Dodano: 2006-03-13, 19:38 ]
nie mogłam sie powstrzymać, znalazłam fantastyczne bluzki
Ja uwielbam takie jeansy adriana7 ja tez mam w szafie przeważnie jeansy "lżej zużyte" Ale mam też dwie pary po przejściach Świetnie sie sprawdzają na imprezki
A teraz bluzeczki
Mi wogóle wiosenna moda kojarzy się ze 100% wygodą Czyli jeansy, jakieś fajne bojóweczki wygodne buty najlepiej sportowe , fajna bluzeczka, bluza, żakiet itp
mada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum