Jakie macie? Albo jakie wam się podobają? Do założenia tego wątku zmusił mnie fakt że do niedzieli max. (27.04.) musze sobie kupic jakis portfel bo moj dotychczasowy niebieski Pumy już ledwo żyje i prawdę mówiąc sama nie wiem jaki by sobie teraz kupić... może pomożecie?
Wstyd się przyznać, ale jeden portfel mam już od 5 lat, kosztował 4 zł i jest z misiem Siostra powiedziała, że siara z takim wychodzić, ale ja uważam, że nie jest mi potrzebny jakiś drogi, skoro nie mam np. własnych kart do bankomatu. Ważne, że mam gdzie pieniądze schować.
Podobają mi się bardzo portfele w kratkę, albo czerwone skórkowe.
cena portfela chyba nie zależy od tego, czy będziesz w nim miała karty kredytowe, czy nie
Oczywiście, z tym, że chodziło mi raczej o to, że nie potrzeba mi jakiegoś portfela z bajerami, kieszonkami na karty (wiesz, takie przezroczyste), czyli po prostu dość drogiego. W tanich portfelach raczej nie ma takich rzeczy.
jeszcze mam taki, z tym ze moj jest cały niebieski i znaczek na środku jest tylko obrysowany czarnym konturem - wypełnienie tez niebieskie.
a rozważam kupno takiego:
chociaz powiem szczerze ze b. podoba mi sie ten: skorzany ze srebrnym najkiem pasowalby mi do skórzanej kurtki i ostatnio tez nabytej czarnej czpeczki tylko problem w tym że... to jest męski
wlasnie sie zastanawiam czy raczej nie postawic na jakis elegancki - w sumie nigdy nie mialam a praktycznie na codzien chodze ubrana raczej na sportowo, wiec chyba zostane moze juz przy tym sportowym, tylko mam problem... jaki?
Mi się podoba ten ostatni, mam tak samo zamykany, mój ma dwie duże przegródki na pieniądze, do tego dużo mniejszych na dokumenty, notatki itp.. do tego odzielne miejscie zapinanane na drobniaki. Bardzo dobre takie portfele.
A portfele szmaciaki (jak to ja nazywam) moim zdaniem bardziej pasują do dzieci i są mniej praktyczne.
Mi się podoba ten 1.od Outsi- taki styl właśnie ostatnio bardzo polubiłam.Za to sama mam z firmy NICI z jakimś konikiem - strasznie dziecinny,ale jakoś zawsze dochodzę do wniosku,że-,,jeszcze mam coś innego do kupienia,to nowy portfel odłożę później".
Wstyd się przyznać, ale jeden portfel mam już od 5 lat, kosztował 4 zł i jest z misiem Siostra powiedziała, że siara z takim wychodzić, ale ja uważam, że nie jest mi potrzebny jakiś drogi, skoro nie mam np. własnych kart do bankomatu. Ważne, że mam gdzie pieniądze schować.
wstyd się przyznac, ale mam 2 karty platnicze i karte kredytową a moj portfel ma nie przesadzając 10 lat i jest to portfel NICI z kotkiem Masakra Ale jakoś nie czuję potrzeby zeby go zmieniać.
Ja tez do tej pory mialam portfel z Diddlami (nie dlatego, zeby akurat Diddle mi sie podobaly, bo je bym usunela z niego), bo podobal mi sie jego wzor- niebiesko rozowy w hawajskie kwiatki. Teraz zamienilam go na skorzany Ale i tak tamten nadal mi sie podoba.
wstyd się przyznac, ale mam 2 karty platnicze i karte kredytową a moj portfel ma nie przesadzając 10 lat i jest to portfel NICI z kotkiem Masakra Ale jakoś nie czuję potrzeby zeby go zmieniać.
Reich, w moim to nawet nie ma gdzie schowac kart... sa za male przegrodki
Ja mam dosyc duży, i taki masywny Adidasa. Dostałam od Siostry chyba z 6 lat temu nie niezniszczalny! Musze go "wyprac", bo pomimo tego, że ciemnopopielaty to i tak drudny juz troche Ma miejsca na karty, troche mało na bilon. Jedyny minus, że duży i moze trochę męskawy. Nie miesci sie do małych torebek ani do kieszeni.
Aaaa miałam kiedyś z Puccą, taki malutki i plastikowy, słodki był, ale szybko sie rozwalił
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
outsiderka, taki jak jest na 1 zdjęciu dokładnie ma moja mama
ja tez mam teraz prawie identyczny truche za malo mlodziezowy,a le w przeciwienstwie do Nici i Diddlowgo nie wypadaja mi z niego monety i latwo mi je z niego wyjac.
Reich, w moim to nawet nie ma gdzie schowac kart... sa za male przegrodki
w moim miejsce jest, ale też malo i wlasciwie to musze je upychac razem z kalendarzykiem i innymi pierdołami
Będę go musiała w końcu zmienić, bo wyglądam z nim bardzo niepoważnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum