Hej! Mam do Was wielka prozbe, pod koniec pazdziernika mam wazna impreze i potrzeba mi jakiejs kiecki ale jak chodzilam po sklepach u siebie to kompletnie nic nie ma
kupilam sobie material i krawcowa mi uszyje ale nia mam pojecia jaki fason itd... moze wy macie jakies zdjecia fajnych sukieneczek? na pewno musi byc krotka, przed kolano, na ramiaczkach, taka inna niz te ktore sa w sklepie hehe chodzi mi o to zebym nie zobaczyla innej dziewczyny ze jest ubrana w taka sama sukienke heh jestem bardzo wymagajaca i dlatego trudno mi cos kupic;p;p
hmmm najlepiej to wejdz to jakiegos sklepu za gazetami lub do empiku i poszukaj burdy i tudziez podobnych gazet nie tylko znajdziesz tam zdjecia rzeczy ale i wykroje u mnie np w sklepach gdzie sprzedaja materialy sa tez od razu burdy i mozna kupic tylko jeden wykroj albo spytaj sie krawcowej czy jakis nie posiada a jak juz nic ci sie nie bedzie podobalo to naszkicuj model sukienki o to o co ci chodzi jaki krot czy jakis dodatek a krawcowa z reszta na pewno sobie poradzi
proponowałabym przerobic troche temat zeby nie zakladac drugiego na "Sukienki koktajlowe" w sam raz na studniowke , wesele czy inna impreze co o tym sadzicie??
wklejam przykłady
spódnica to wiem jak wygląda ale ze sukienką bombka jeszcze się nie spotkałam poza tym spódnice bomby były modne w zeszłym sezonie, teraz górują długie az do kostek i najwazniejsze - motywy kwiatowe
te sukienki bombki tu wklejone rzeczywiście są do kitu, ale widziałąm bardzo ładne i wdzięczne i nawet w jednej było mi ładnie - nie dodawała kilogramów. musi być odpowiedni krój po prostu. te sukienki tutaj to jakieś worki [1 i 2] a ni sukienki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum