Produkty o świeżych zapachach, zapewniające znakomite oczyszczenie i odświeżenie ciała.
Żele pod prysznic
to produkty o świeżych zapachach, zapewniające znakomite oczyszczenie i odświeżenie ciała. Dzięki nim skóra staje się delikatna i miła w dotyku oraz otulona subtelnym, miłym zapachem.
1. Mango & papaja 2. Melon & awokado 3. Wiśnia & porzeczka 4. Czarny pieprz & guarana- dla mężczyzn 1.2.3.4. poj. 300 ml - ok. 4,50 zł
Olejki do kąpieli i pod prysznic
to produkty, które jednocześnie myją i pielęgnują ciało. Dzięki unikalnej, dwufazowej recepturze nadają skórze wyjątkowe uczucie gładkości, otulając ją pięknym zapachem. Naturalne ekstrakty działają odżywczo i nawilżająco, dając efekt czystej i wypielęgnowanej skóry. Można je stosować jako płyn do kąpieli w wannie lub żel pod prysznic.
1. Wanilia & śmietanka 2. Truskawka & śmietanka 3. Kawa & śmietanka 1.2.3. poj. 200 ml - ok. 6,00 zł
Peelingi myjące do ciała
to wygładzające i odświeżające kosmetyki, zawierające drobinki ścierające, które usuwają zanieczyszczenia i martwe komórki naskórka. Dzięki nim skóra staje się gładsza i milsza w dotyku, oczyszczona i odświeżona, a także przyjemnie pachnąca.
1. Pomarańcza 2. Kiwi 3. Truskawka 1.2.3. poj. 100 ml - ok. 4,00 zł
Niech mi ktos kto je znajdzie powie jak pachną. Bo zapach to dla mnie najwazniejsze kryterium przy wyborze zelu pod prysznic. Slicznie pachną tak btw. te luksje owocowe..
Cała ta seria z joanny pachnie intensywnie owocowo,jak dla mnie zapachy Mam olejek i peeling,a żele tylko wąchałam:P Ale chyba sobie kupię ten wisnia&porzeczka.
Natt44
Wysłany: 2007-05-26, 13:05
Ja sobie chwale balsam do ciala Nivea ryz i lotos oraz zel pod prysznic Nivea ryz i lotos.Balsam ladnie pachnie i dobrze sie rozprowadza i jest taki "swiezy" . Żel pod prysznic dobrze sie pieni .
Ja bym chciała balsam do ciała z grapefruitem, krem do rąk z limonką i balsam do ust pomarańczowy Uwielbiam cytrusy . Na razie nie mogę ich jeść za to mogę je sobie wąchać do woli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum