Dobra prostownica to szybko sie nagrzewa i ma duze zelasko powinna miec takie w srodku zelazko ktore zamyka łuski wlosa niestey takie sa najdrozsze a te tanie nic nie warte:/
No zgadzam sie, że im droższa, tym lepsza. Ja mam z Babyliss i jest git, ale muszę kupić nową bo już stara, no i chciałabym z tej samej firmy, ale z większą ilością nakładek karbujących.
Wolę jak się do mnie mówi Ado
No niestety tyle kosztują, jest to dosyć dobra firma (dla pocieszenie dodam , że niżyczki kosztują ok 1000 zł ) . Te prostowncie są ceramiczne, mają ergonomiczny kształt, szybko się nagrzewają , nie niszczą włosów, nie powoduja ich blaknięcia, szczególnie jeśli są farbowane, włosy się nie elektryzują, obudowa prostownicy jest ciepła, nie nagrzewa się. Temperatura jaką osiąga prostownica to od 80 - 180 st. Jesli dobrze zrozumiałam, to prostownica zapewnia wnikanie jedwabnych molekół do wnętrza włosa.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja tam się nie znam na prostownicach, ale chyba tak Tak to jakoś dziwnie przetłumaczyłam, cięzko mi idzie z technicznymi rzeczami, więc może ona jest jeszcze lepsza, niż opisałam ?:D
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Taak... ale tak na serio, to takie foum daje mozliwosć poznania nowych osób, opini, nowości.... To Starożytny Wynalazek (w Grecji czy Rzymie był) ale pożyteczny po dziś dzień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum