Aby wlosy szybciej rosły polecam codziennie przez trzy tygodnie plukac je po umyciu wlosow w wywarze ze skrzypu polnego (3 torebki herbaty zalac 2 szklankami wody i gotowac, a jeszcze lepiej gdy jest to zmiazdzony skrzyp (lecz choinki, nie grzyki) dopiero co zerwany z pola) po 3 tygodniach nalezy przestac, a potem znow poworzyc przez 3 tygodnie. Dodatkowo mozna lykaz kapsułki ze skrzypu polnego. efekt powalajacy, sama na poczatku chcialam tylko sprawdzic czy to kolejny tandetny sposob na porost wlosow i ku mojemu zdziwieniu ona naprawde zaczely rosnac w blyskawicznym tepie, do tego staly sie grubsze, gladsze i elastyczniejsze, poprostu REWELACJA!!!
mnie na wzrost włosów pomógł lotion Seboradin naprawde szybciej rosły i były mocniejsze
moje koleżanki przed studniówką używały go i tez były zadowolone, nie rosna może jakos zadziwiająco szybko, ale jednak troche szybciej, i napewno sa zdrowsze, mocniejsze
Wysłany: 2005-06-25, 20:05
czas sie wybrac do sklepu zielarskiego lub do apteki po seboradin
Sweet_Nuka
Wysłany: 2005-06-25, 20:21
Aga BJ napisał/a:
ja nie wierzę w takie przyśpieszenie wzrostu włosa ale na pewno to wzmacnia i zapobiega wypadaniu
mnie za 3,5 miesiaca (od połowy marca do teraz) urosły 7,5 cm (sepcjalnie teraz zobaczylam na fotce robionej wtedy na konkurs matka-corka jakaś firma'u jakie mialam i odmierzylam linijka )
ja mam z najwyższej jakości żeń-szeniem ,wyciągiem z czarnej rzodkwi i olejem rycynowym.Polecany do włosów suchych i zniszczonych-intensywnie regeneruje,wzmacnia i przeciwdziała wypadaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum