Ja tez bym chciała taką odmianę!! Barrdzo! Bo fajnie się przekonać, że można wyglądać inaczej.
A widziałyście może na TVP2 program, jak ludzi odmładzają o 10 lat za pomocą zabiegów kosmetycznych, fryzury, makijażu i odpowiedniego ubioru ? Efekty są zaskakujące czasami! Program jest w niedziele o 8:30 (dla mnie to środek nocy, ale wstaję )
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Tak, w każdą. Ostatnio metamorfozowali faceta, tego akurat nie oglądałam, bo był w nocy film z Bradem Pittem i zaspałam sobie. Ale w tą niedziele mają robić znowu kobietę.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Także za blondynami nie przepadam, więc wcześniej jakoś nie przywiązywałam wagi do filmów z nim ani do nietgo samego.. Ale jak ten film zobaczyłam, i jeszcze kalendarz od Iwonki to ...
big smakowity kąsek...i ta niewinna twarz chłopczyka...Lubię prawdziwych facetów,męskich raczej ,typ chłopca mnie zupełnie nie rusza,ale dla Brada zrobiłam wyjątek
Własnie przeczytałam na onecie, że:
prawdziwe nazwisko: William Bradley Pitt adres: c/o CAA, 9830 Wilshire Blvd., Beverly Hills, CA 90212-1825, USA stan cywilny: żona Jennifer Aniston (od 29-07-2000) (w separacji)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum