A ja ze względów oszczędnościowych sie ograniczam I kupiłam ostatnio maseczkęfirma i glinkę zieloną. Do makijażu nic, bo udało mi się, że akurat dostałam. Chcę sobie kupić teraz krem Neutrogeny. Poza tym wykańczam moje zbiory kosmetykowe, bo kupuję i zapomnam, że już to mam, i tak się zbiera niepotrzebnie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ostatnio to chyba kupiłam tonik Erisu , a zamówiłam 2 rzeczy z A. no ale w sumie się to liczy jakbym kupiła i jutro zamawiam sobie kilka ale to z innej beczki
Ostatnio? Kupiłam sobie: bazę pod podkład Lumene, lakier do paznokci HelenaRubenstein, balsam do ust + peeleng do ciała PlanetSpa A, odżywkę NailExperts A, odżywkę do rzęs Sensique, zestaw w kosmetyczce Palmolive i szminkę Dior Addict.
Ja ostatnio tzn wczoraj kupiłam sobie szampon Herbal Essences Fruit fusions, ale jeszcze nie umyłam nim mojej główki. A kilka dni temu kupiłam sobie tesh dwa szampony mianowicie ten Loreala z Ekspansylem i Ziaji Jakiś BIosulfo. No i ten Loreala się okazał beznadziejny dla moich włosów , oddałam go mamie, choć może jeszcze nim KIEDYŚ umyję tą moją czuprynę(beznadziejny, bo włosy nie wytrzymały nawet całego dnia w dobrym stanie, pod wieczór były już przetłuszczone przy skórze). A więc teraz mam Zaji i Crairola
Ja teraz zamówiłam sobie z A.: płyn do higieny intymnej, dwa kremy do stópek, krem do rąk i wybrałam błyszczyk GLAZEWEAR w kolorze Delish, dziękuję Apsiczku :575:
Kupilam sobie dzis
-krem do twarzy sopot jestem ciekawa efektu
-odzywke welli do wlosow zniszczonych
-blyszczyk maybeline 04 rozowy bardzo fajny
-zel do wlosow grafitti
Wysłany: 2004-05-31, 22:43
Ja kupiłam ostatnio balsam A winogronowyyy.Ale drugi raz go nie kupie bo nie jest rewelacyjnyyy...
Wiesz, aż sie zdziwiłam. Myślałam, że będzie tak jak zawsze - napiszą, że działa, wygładza itp. itd., ale nie jest tak źle! Szampon bardzo ładnie pachnie i się rozprowadza. Ten krem - odżywka powoduje, że bardzo łatwo się rozczesują i nie kręcą się od razu. Rzeczywiście, jak zaczęłam je suszyć to były troszkę bardziej proste - nie robiło się takie siano! Dużo lepiej wyglądają (albo ja w szale zachwytu tak uważam ). Fajne jest to, że nie są takie ciężkie, jak, np. po żelu. Musisz spróbować.
hmmm Krem Happyderm i pianke z tej serii
St. Ives peelingi morelowe- kupiłam wszystkie 3 rodzaje lubie promocje
St. Ives 2 maseczki
uzupełniłam brak w serii mleczka Lirene, bo mi się skończyło
i Skrzypovite, bo też się skończyła
puder Skinlights Revlonu,
dwa prasowane cienie IB ,
serum krystaliczne profesjonalne do włosów Renee Blanche
oraz mleczko do demakijażu Rossmanna (niezłe).
Teraz kusi mnie seria Happyderm Ewuś i jak się sprawdza? Warto?
jeszcze narazie nie mogę powiedzieć czy się sprawdza bo pianka czeka na swoją kolej, a kremu nie mogę narazie systematycznie używac bo po zamrażaniu i złuszczaniu pani dermatolog powiedziała żednych kosmetyków oprócz benzacne i mam sie złuszczać do końca
krem zdązyłam kilka razy użyć, no może kilknanaście razy bo zapach mi się podoba i to że od razu się wchłania
ale teraz niestety kosmetyki leżą i tylko benzacne i mydło siarkowe
ale krem nadaje się idealnie pod makijaż bo jest zadziwiająco lekki, najlzejszy jaki dotychczas spotkałam i nie czuć go wogóle na twarzy
niestety nie mogę powiedzieć jak sprawuje się na dłuższą metę bo niestety musisałam przerwać stosowanie kremów i czegokolwiek
a pianki nawet nie otworzyłam jeszcze
kupiłam je bo maja dobre oceny na wizażu Awia go używa i z nia rozmawiaałam na temat tego kremu kiedyś
a i kupiłam je dlatego że w moim ulubionym sklepie była promocja i krem kosztował 18,99zł a pianka 14,99
jak zacznę znów używac to oczywiście podziele się jak działa przez dłuższy okres bo narazie 2 tygodnie go używałam i teraz z 2 tygodnie przerwy
ehh te promocje ciekawe co bedzie na czerwiec - lipiec w mojej drogerii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum