cmoksia wlasnie o to mi chodzi dzieki,oczywiscie czekam na jeszcze
no prosze, jaka zachłanna
lea88 napisał/a:
To ja dodam cos od siebie:
...
Moze mi ktos powiedziec jak pomnieszyc te zdjecia, zeby nie zajmowaly tyle miejsca w poscie tak jak to zrobila Cmoksia??
Te makijaże z plastrami są świetne...... Chciałabym takie plastry
tez mnie zainteresowaly.. tylko wydaje mi sie w rzeczywistosci to straszna lipa. jakos nie wyobrazam sobie rowno przylozyc te plastry do powiek. Tymbardziej, z kazdy ma powieki innego ksztaltu. Z reszta nie wiadomo czy rowno by sie te cienie odcisnely, pewnie w niektorych miejscach widoczne bylyby bardziej, a innych mniej.
Te makijaże z plastrami są świetne...... Chciałabym takie plastry
Teraz dopiero załapałam, że to są cienie w plastrach
Myślałam, że modelki trzymają paletę kolorów, żeby gama użytych do makijażu była bardziej widoczna
ale te ceny sa z deka przesadzone 30 dolarów za paczke 10 sztuk !
Z reszta w to amerykanski produkt, ktory pewnie do Europy nie dotrze nawet.
to, ze nie rzucą ich na Europę to żadna przeszkoda tak naprawdę Coraz więcej osób ściąga różne kosmetyki z innych kontynentów - głównie z Ameryki i z Azji. Może to się i opłaca? bo np na truskawie mimo lotniczej wysyłki np za cienie Clinique płaci się ok 35zł a nie 85, a np w Azji jest wiele kosmetyków do naprawdę jasnej karnacji
wracając do plastrów - myślę, że używanie ich wcale nie byłoby takie proste, tak jak np A wprowadził lakier do paznokci w plastrach i co? i klapa
bo np na truskawie mimo lotniczej wysyłki np za cienie Clinique płaci się ok 35zł a nie 85,
no to prawda, zakupy na truskawie wciągają Ale zastanawia mnie szczerze mowiac to jak im sie to oplaca, jeszcze przy zwracaniu cła. No ale nie o tym temat
cmoksia napisał/a:
tak jak np A wprowadził lakier do paznokci w plastrach i co? i klapa
no tez mi sie wydaje ze te cienie w plasterkach to tez raczej klapa bedzie, chociaz i tak bym kupila zeby wyprobowac tak z ciekawosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum