Mój naturalny kolor to ciemny blond, po kilku farbowaniach bardzo ciemny brąz. Ostatnie farbowanie zakończyło się zbyt ciemno, chciałabym to zmienić. Najlepiej znów na ciemny blond, znudziło mi się Farbować tak 'drastycznie' w domu bym się bała, co to, to nie. Tylko nie wiem, czy farba u fryzjera, czy pasemka, czy są jakieś inne sposoby, żeby rozjaśnić włosy. Nie liczę na jasne, ale... jaśniejsze. Co myślicie?
uuu powiem Ci ze jesli to była ciemna farba kładzona juz którys raz to bedzie Ci ciezko wyjsc z koloru
ja siedziałam godzine z rozjasniaczem na pasemku i wyszła mi marchwia po czym zafarbowałam go na jasny brąz i znowu wyszedł o wiele za ciemny
Jak sobie pofarbuje włosy Loreal Casting kolor "Czekolada" to co mi za kolor wyjdzie ? bo pisałyście, że zawsze wychodzi ciemniejszy. myślę jeszcze o jasny brąz...
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
marinka, tylko Ty się moją opinią nie sugeruj, bo ja tylko patrzyłam na kolorek na zdjęciu w internecie, a w ogóle to ja się na odcieniach nie znam
tak to wygląda
i mnie się podoba, ale jak to wychodzi to nie wiem. a ja nie chciałabym mieć takich kruczoczarnych włosów po farbowaniu, tylko ciepły odcien...
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Zafarbować na jednolity kolor choć jeśli są odbarwiane, to czasem kolor może się "spierać" (ja tak miałam).
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Parsifal
Wysłany: 2008-12-07, 21:42
no właśnie fryzjerka mi powiedziała że to raczej nie wyjdzie, bo pasemka zafarbuja się słabiej, więc tak czy owak kolor nie bedzie jednolity tylko dalej będą pasemka...
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Parsifal- ja zafarbowalam pasemka Castingiem podobnym do mojego naturalnego koloru (wybralam wtedy Blond i wyszedl ciemny blond/jasny braz). Ku mojemu zdziwieniu wyszlo rowno i chociaz kolor dawno sie zmyl pasemek nie bylo w ogole widac.
Wydaje mi sie ze wszystko zalezy od wlosow i farby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum