Kolekcja Jesień/Zima firmy Deborah to kobiecość, blask oraz szyk w najlepszym stylu. Mieniące się, przyciągające oko elementy kolekcji Pret A Beaute wraz z jej doskonałą jakością pozwalają zarówno poczuć się modną i na czasie, nosząc wspaniały makijaż.
Oczy podkreślone najnowszymi odcieniami fioletu, koloru skóry, brązu i metalu - do tego jeszcze tylko sztuczne rzęsy.
Na ustach bogaty i wibrujący kolor – ceglasta czerwień, śliwka oraz cielisty w łagodniejszej wersji makijażu.
W skład kolekcji wchodzą:
· Puder rozświetlający - Illuminating Powder - 49,90 zł
· Cienie - Metal Effect Eye Shadow Duo nr 01 Platinum & Ultra Violet, 02 Bronze & Cool Gold, 03 Metal & Leather – 39,90 zł
· Atomic Red Lipstick Nr 15 Nude, 16 Plum, 17 Red Brick - 35,90 zł
· Sztuczne rzęsy - 34,90 zł
· Róż Duo Blush - 43,90 zł
Od razu moją uwagę przykuły rzęsy! Przepiękne! Tylko mogły by być trochę bardziej pogrubione. Makijaż dobry na codzień, ale ja bym dała (na codzień oczywiście) mniej wyrazistą szminkę
Mi tu coś nie pasuje, może dlatego że ostatnie makijaże nie przyzwyczaiły nas do mocno pomalowanych ust. Podobają mi się jedynie rzęsy, bo powieki nie wyglądają na jakoś artystycznie pomalowane...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum