Ja raz miałam zestaw do frencha, ale jakoś ich nie lubię. Wolę biały lakier + jakiś jasny (w odcieniu zależnym od np. ubrania).
Z Wibo natomiast miałam do zdobień i nawet nie narzekam!
Moje lakiery to:
2 Constance Carroll
1 Palomy
1 Collection 2000
1 z gazety bez nazwy
Ogólnie to ja bardzo rzadko maluję paznokcie, bo po prostu mi się nie chcę
Ja mam już od bardzo dawna paski do frencha z A., kosztują 4,90. Moje jak na razie czekają na chwilę w której zechce mi się zrobić frencha, jeszcze nigdy szczerze powiem nie robiłam
Ja to z takich typowych kolorowych lakierów to mam jeden Bell chyba nie wiem , mniejsza o to , ma on kolor taki jak perłowy jasny , lekko różowy , taki się wydaje być w opakowaniu , a na paznokciach pod światło podchodzi pod taką fajną jasną zieleń. Mam już go ponad rok i dobrze się trzyma i nie zgęstniał.
Za lakiery "robią" u mnie też bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się z A. i preparat wzmacniający z jedwabiem też z A. . Ten drugi ma kolor lekko różowy , matowy.
Do niedawna miałam więcej lakierów , ale zgęstniały i wywaliłam.
Ja podobnie jak Dorota mam paski do frencha z A., kiedyś kupiłam , ale leżą , bo nie mam długich paznokci Raz jak miałam dłuższe , użyłam ich . Są całkiem fajne.
Ja mam zdecydowanie mniej lakierów do paznokci, niż cieni do powiek
Manhattan - Ultra Quartz
A - kolor lakieru Elegance
Zestaw do francuskiego Wibo - beznadzieja!
Golden Rose
A Color Trend - ale to jakiś prehistiryczny lakier, nie wiem po co go wogóle trzymam
Joko Virtual Color - jasnoróźowy perłowy i czerwony (nie wiem sama po co )
YR Luminelle
Sensique Trendy nails - beznadziejny!
Wibo - biały lakier z cieniutkim pędzelkiem do kresek
I tyle
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Czasami może się wydawać, że lakier w kolorze którego w życiu byśmy nie użyły nagle się przydaje! Ja mam tak ze swoimi w kolorach podkreślaczy nigdy bym nie umalowała paznokci takim jednym czy drugim ale jako dodatek sprawują się doskonale!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum