Paulette dokładnie Czekam co mi Yska odpisze bo dysponuje gotówką więc zanim mi sie kasa rozejdzie to chciaabym ją zainwestowac w te trzy zapachy. Tyle że szkoda mi płacic jeszcez za przeyłkę 10 zł skoro te perfumy na allegro kosztują 20zł, zreszta nie wiem czy ''dojdą'' do mnie całe..:/
No właśnie...
Nie wierze, żeby w całym Wrocku nie można było dostać tego.. u mnie w centrum to znam chyba z 10 miejsc z takimi podróbkami...
Nigdy wczesniej nawet nie podchodzilam do tych stoisk... ale jak Moesha pisała, że one są dobre.. to się skusiłam.. i teraz nie żałuję.. można mieć fajny zapach za niską cenę i nie trzeba go oszczędzać.. bo nie kosztuje dużo...
Paulette no właśnie. Mozna miec 5 podrób zamiast jednego zapachu oryginalnego. Tak zachwalacie że pachną podobnie i są trwałe że chce wypróbowac. Nie wierzę że we Wrocławiu który jest dosc dużym miastem nigdzie ich nie dostanę. Bo to jest tak że mogłam je nawet kiedys spotkac ale ja mam tak że jak jade na miasto to za czyms konkretnym i raczej nie zwracam uwagi na inne rzeczy. A przynajmniej nie na perfumy bo zbierałam kase na jakis ładny oryginalny zapach.
Mam dokładnie tą samą co Ty Paulette Tą różową "Lacoste"
Z tej "firmy" mam też różową "Escapade" (podróbka Escady) i pachnie naprawdę pięknie
Jest słodszy niż Touch Of Pink
NUTA GŁOWY: magnolia, zielona mandarynka, czerwona porzeczka.
NUTA SERCA: róża, indyjska tuberoza, biała brzoskwinia, irys.
NUTA BAZY: wanilia, sandałowiec, heliotrop.
A wygląda tak:
A teraz planuję kupić tą "Escapade HIPPI" Jest bardzo świeża i orzeźwiająca Same zobaczcie skład:
NUTA GŁOWY: mandarynka, ananas, papaja, sok kokosowy.
NUTA SERCA: pina colada, trzcina cukrowa, brzoskwinia.
NUTA BAZY: piżmo, drzewo sandałowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum