Wysłany: 2008-07-08, 18:20 Ceragem
Korzystałyście ?leczniczy masaż przy użyciu terapeutycznego materaca ? . Normalnie dzisiaj byłam pierwszy raz ( ze względu na moje skrzywienie kręgosłupa i ciągłe bóle ) i normalnie aż jakaś taka wyprostowana chodzę ,mniej mnie boli kręgosłup ! . Łóżko takie kosztuje 10 tysięcy złoty ale można z niego korzystać za darmo przez miesiąc ale ze względu na 10lecie można cały czas teraz chyba. Jutro też idę . Normalnie biorę ze sobą dwa prześcieradła jedno pod siebie drugie na sobie , biorę taką skarpetę i na taki podgrzewacz i leżę 40 minut i mi jeździ po kręgosłupie . Mam nadzieję że mi ulży w bólu , i skoryguje mi moją wadę, jeden facet już miał na wózku wylądować a dzięki takiemu sprzętowi może zapomnieć o wózku.
Wysłany: 2008-07-09, 19:39
outsiderka napisał/a:
A gdzie takie coś jest????
Chyba w każdym większym mieście powinien się znajdować. Kiedyś jechałam autobusem i sobie myślałam jak spojrzałam zza okna : jakieś wariaty leżą na łóżkach ( bo normalnie wszystko widać ) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum