Witam. Chcę wam zaprezentować mój nabytek w tym sezonie. Jest to balsam Sun Effect od Eris. Ma on działanie witaminujące skórę oraz wspomaga opalenie. Jak działa? Ja np. opalam się dość aktywnie, używam obojętnie jakiego kremu z filtrem by skóra nie była poparzona. A wiadomo, że niestety nie wszędzie da się opalić . Właśnie na jakieś nieopalone plamki czy ogólnie miejsca używam tego balsamu. Sprawdza się świetnie bo nie jest to broń BOŻE brązująca bejca ani samoopalacz. Delikatnie wypełnia i wyrównuje skórę, do tego nadaje jej przyjemny zapach i gładkość. Zatem jeśli macie jakieś pytania chętnie pomogę.
Ale to jak to działa, jak to nie jest samoopalacz? Chyba musi mieć w sobie coś, co brązuje skórę - czyli samoopalacz.
hehe. Oj obawiam, się że się mylisz. Kiedy przedawkujesz karoten skóra robi się pomarańczowa prawda? I to nie działa na zasadzie smarowania się marchwią. Wystarczy odrobina pewnej substancji, która ma podobne działanie. Z resztą ten kosmetyk działa na zasadzie witamin.
To co on w sobie ma, że brązuje skórę??? Przecież są samoopalacze dostępne w aptekach z tej tzw. górnej półki, które nadają piękny koloryt i nie ma żadnej mowy o marchewce
lol, cytowalam fragmenty, ktore swiadcza o tym, ze to balsam brazujacy
sadzisz, ze jak napisza o jego dzialaniu pare bajerkow, to to zmieni ten kosmetyk w niewiadomo jakie cudo?
lol, cytowalam fragmenty, ktore swiadcza o tym, ze to balsam brazujacy
sadzisz, ze jak napisza o jego dzialaniu pare bajerkow, to to zmieni ten kosmetyk w niewiadomo jakie cudo?
Nie musi zmieniać ponieważ dla mnie efekty są widoczne. A cytowałaś fragmenty, które były dla Ciebie wygodne . Ja przepisałam cały opis . Wybacz, ale najpierw sprawdź czy zasięgnij opinii potem zabieraj się za off top . Tyle
pogrubie zeby bylo jasniej lol, cytowalam fragmenty, ktore swiadcza o tym, ze to balsam brazujacy
pistacja25 napisał/a:
Wybacz, ale najpierw sprawdź czy zasięgnij opinii potem zabieraj się za off top
nie robie zadnych offtopow, tylko pisze o kosmetykow. jesli masz jakies zastrzezenia co do moich postow, polecam opcje "zglos do moderatora" i/lub napisanie pw
pogrubie zeby bylo jasniej lol, cytowalam fragmenty, ktore swiadcza o tym, ze to balsam brazujacy
pistacja25 napisał/a:
Wybacz, ale najpierw sprawdź czy zasięgnij opinii potem zabieraj się za off top
nie robie zadnych offtopow, tylko pisze o kosmetykow. jesli masz jakies zastrzezenia co do moich postow, polecam opcje "zglos do moderatora" i/lub napisanie pw
Po co ? Wolę podyskutować na poziomie. Mam swoje argumenty, a ty korzystaj ze swoich. Nasza wymiana informacji ze strony nie ma sensu. Buzi na zgodę
zeby nie robic offtopa, bo raczej nie jest to temat o mojej zdolnosci kopieowania informacji
tyle z mojej strony na ten temat.
nadal uwazam, ze to zwykly balsam brazujacy, ktore moze i ma jakies tam wlasciwosci wygladzajace i redukujace zmarszczki, ale nadal balsam. czyli spokojnie mozna go uzywac nie tylko miejscowo
Wracając do tematu. Zapomniałam dodać, że w sumie za tak niedużą, jak na tę klasę kosmetyk, cenę dostaje naprawdę sporo. A nie jest ona z pewnością wygórowana.
To skoro już zostało ustalone, że to balsam brązujący, to mam jeszcze jedno, najważniejsze (jak dla mnie) pytanie - czy po nałożeniu balsamu na ciało zostaje taki niemiły, duszący "zapach" jak w przypadku balsamów nivea, dove itd.?
To skoro już zostało ustalone, że to balsam brązujący, to mam jeszcze jedno, najważniejsze (jak dla mnie) pytanie - czy po nałożeniu balsamu na ciało zostaje taki niemiły, duszący "zapach" jak w przypadku balsamów nivea, dove itd.?
Nie Ponieważ nie jest to balsam brązujący . Poza tym nie porównywałabym Eris do wyżej wymienionych marek . Pachnie bardzo ładnie, odświeżająco. Nie wali tak jak inne jakimś mydłem czy czymś. Jest w porządku.
Słońce jeszcze niemrawo przebija się przez chmury, a my już jesteśmy spragnieni promieni słonecznych, które ogrzeją ciało. Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris polecają nowość! - brązujący balsam pielęgnacyjny do ciała - SUN EFFECT z serii Dr Irena Eris Prosystem Home Care, nadający skórze odcień stopniowej opalenizny, bez narażania jej na szkodliwe działanie promieni UVA i UVB. Odpowiednia dawka aktywnych składników brązujących zamkniętych w innowacyjnych mikrosferach umożliwia kontrolę nad stopniem intensywności i równomiernością opalenizny, w miarę stosowania balsamu.
Nowoczesny kompleks substancji biologicznie czynnych gwarantuje optymalne i długotrwałe nawilżenia skóry. Jego skuteczność wzmacnia hialuronian sodu, który posiada naturalne właściwości zatrzymywania wody w naskórku. Tworzy on na skórze barierę ochronną znacznie ograniczającą proces utraty wody z komórek. Jego kompleksowe działanie poprawia kondycję oraz wpływa na wyraźne zwiększenie napięcia i elastyczności skóry. Wosk z oliwek o niskiej masie cząsteczkowej łatwo dociera w głąb skóry, dzięki czemu bardzo skutecznie odżywia i wzmacnia barierę lipidową naskórka.
Efektem stosowania jest subtelny, pełen blasku i złocisty odcień brązu, który można osiągnąć już po 3-4 aplikacjach. Dla podtrzymania uzyskanego efektu "naturalnej opalenizny" należy stosować balsam 2-3 razy w tygodniu.
Chroniąc ciało przed przedwczesnym starzeniem się skóry, balsam zapewnia jednocześnie optymalne i długotrwałe nawilżenie i odżywienie skóry oraz poprawia jej elastyczność. Delikatny zapach, szybkie wchłanianie się balsamu oraz łatwość aplikacji z ariless'a gwarantują przyjemność ze stosowania kosmetyku.
Opakowanie: 100 ml
Cena: 72 zł
Wersja do twarzy :
"Ten nowy i luksusowy kosmetyk, tym razem do twarzy, łączy właściwości kremu liftingującego z samoopalaczem. Niewielka dawka aktywnych składników brązujących zamkniętych w zaawansowanych technologicznie, innowacyjnych mikrosferach umożliwia kontrolę nad stopniem intensywności i równomiernością opalenizny w miarę stosowania kremu.
(...)
Występuje w 30 ml airlessie i jest dostępny w sieci Kosmetycznych Instytutów Dr Irena Eris bez recepty. To drugi kosmetyk z linii Sun Effect reprezentujący serię Dr Irena Eris Prosystem Home Care. Przed paroma tygodniami w sprzedaży pojawił się Balsam pielęgnacyjny do ciała.
Cena ok 70 zł
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Kosmetyczne Instytuty Dr Irena Eris polecają nowość! - brązujący balsam pielęgnacyjny
adriana7 napisał/a:
Ten nowy i luksusowy kosmetyk, tym razem do twarzy, łączy właściwości kremu liftingującego z samoopalaczem. Niewielka dawka aktywnych składników brązujących zamkniętych w zaawansowanych technologicznie,
Niech mi ktoś teraz wytłumaczy o co chodzi z tym balsamem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum