Ja ostatnio kupiłam nowy perfum idealny na wiosnę Inspiraton Lacoste za 68 zł!!! i to oryginał jest śliczny. Jeśli ktoś ma ochotę na nowy zapach to polecam http://perfume4you.pl/inspiration-p-4277.html . Perfumeria sprawdzona więc nie ma się czego obawiać.
Właśnie przeglądam tą stronke wlasnie znalazlam tam moj dzisiejszy nabytek: Elizabeth Arden - Sunflowers 100ml za 44zł, W Super Pharmie zapłaciłam dzisiaj za niego 55zł, i co ciekawe była to przecena dokładnie z 274,99 ciekawe to... Dla porównania dodam jeszcze ze ten sam zapach o tej samej pojemnosci w Rossmanie kosztowal cos ok 130zl
[ Dodano: 2011-04-29, 22:12 ]
Juz wszystko wiem! to 44zł to za produkt bez opakowania, z kartonikiem wołają 63zł
Ja od zawsze szaleje za Code Armaniego, a od niedawna jeszcze za Mat Chocolat Masako Matsushimy - niestety obydwa koszmarnie drogie, ale może mije kiedyś ktoś sprezentuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum