Wysłany: 2006-01-04, 13:52 Jaki kolor makijażu pasuje do bordowej sukni
Cześć mam problem!
Wybieram sie na studniówke i kupiłam sukienke: biały gorset i bordowa spódnica, ale nie wiem jaki kolor makijażu do tego pasuje. Prosze poradźćie mi coć
to moja fototka
http://img440.imageshack.us/img440/6268/3362ux.jpg
Na razie zobacz T U T A J tez miałam podobny problem Przeglądnij tez wątek "zdjęcia makijaży" tam jest sporo zdjęć, moze coś sobie wybierzesz, i zapewne Dziewczyny jeszcze tutaj coś dopiszą. Jak coś znajde, to też wkleje
Mnie się wydaje, że może pasowałoby do tej kreacji tzw przydymione oko? Jak myslicie?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
a jaki jest kolor Twoich oczu?
Na pewno powinnaś zatuszować cienie pod nimi, rozświetl te partie twarzy i zastosuj dobry korektor. By nie podkreślać worków nie akcentuj mocno dolnej powieki i dolnej lini rzęs, skup się na górze- proponuję kreskę czarnym eyelinerem przy górnych rzęsach na końcu lekko unoszącą się do góry, by nieco podnieść opadające zewn. kąciki i dać efekt kociego oka. Możesz też przykleić po jednej kępce sztucznych rzęs w zewn. kącikach by wzmocnić ten efekt.
W przypadku mocnej kreski możesz zrezygnować z intensywnych cieni, wystarczy jakiś neutralny beż (mozesz ewentualnie pokusić się o mocny akcent zewn. kąciku oka i lekko w załamaniu ciemnym cieniem-matowa czerń, gorzka czekolada).
Usta masz ładne i pełne (choć na zdjęciu patrzysz spod oka i dobrze ich nie widać). Pomaluj je jakimś wyrazistym kolorem, zbliżonym do koloru spódnicy, ale niezbyt ciemnym.
AGNIESZKA bardzo ci dziękuje za pomoc i dokładny opis jak mam zrobić ten makijaż, mam nadzieje że mi sie uda, napewno pare razy wcześniej poćwicze i napewno zastosuje sie do twoich zaleceń jestem ci bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam !
No nie wiem... Jestem innego zdania. Na studniowce swojego bylego bylam w bordowej sukni i mialam wlasnie czarno bordowy makijaz ... Efekt mi sie bardzo podobal i nie tylko mi zreszta wiec to chyba zalezy od osoby
www.imageschack.us klikasz przegladaj wybierasz zdjecie, klikasz na host it i pozniej bierzesz pierwszy link z tych linijek ktory jest podpisany link for forums 1 i wklejasz tego likna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum