Od bardzo dawna uzywam kredki do oczu mam niebieskie oczy i jestem blondynka wiec swietnie do mnie pasuje szara albo srebrna kredka. Ostatnio moja stara zmienilam i kupilam srebrno szara z inglota . Powiem tyle zawiodlam sie juz jak pierwszty raz ja zaostrugalam drewno gryzlo mnie w oko kredki sa do niczego:/. Znacie moze jakies dobre?
Z jakiej firmy sa najlepsze ?
_________________ Olii
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-31, 11:42
Ja uzywam kredki czarnej do oczu Vipera i musze powiedizec ze ejst swietns. Swietnie sie ją struga, rysik zlamal mi sie moze dwa razy, drewienko nie gryzie woczy i swietnie maluje. Kosztowala jakies 9 zl POLECAM!
Ja mam czarną kredkę z Pierre Rene i jestem dosyć zadowolona, utrzymuje się na powiekach około 3-4 godziny (to o niebo lepiej niż Miss Sporty, o mi nawet pół godziny nie wytrzymało na oku). Miałam jeszcze kredkę z Wibo za 3 ZETA i z niej byłam najbardziej zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum