Ten temacik będzie o telefonach komórkowych.
W dzisiejszych czasach naprawdę trudno się bez nich obejść
Są też bardzo modnym dodatkiem
A więc jakie macie telefony i czy jesteście z nich zadowolone(ni) ??
A może macie jakiś upatrzony model i planujecie go kupić w najbliższym czasie ??
Ja mam Samsunga SGH-X640 i jestem z niego BARDZO zadowolona
Ja mam Sony Ericssona - nigdy nie kupujcie tego badziewia!
Od pcozatku mam z nim same problemy,mimo ze oddawalam go do naprawy - generalnie ma zle napisane orpogramowanie: zzera mi spis telefonow, zawiesza sie,dlugo mysli. Zdecydowanie nie polecam.
Ja mam Motorolę c550, większego syfu nie miałam Pic na wode te telefony, aparat do du***, źle słychać, żyją własnym zyciem (wyłączają sie same itd itp). Marze o Samsungu E 530.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja mam Nokie 6610 bez aparatu ale za to w bajeranckiej obudowie, kiedyś miałam sony ericssona k700i byl swietny ale potrzebowalam kasy i go sprzedalam i dlatego teraz mam nokie ktora jest niezawodna, brak aparatu jakos mi nie przeszkadza
Ja mam siemensa od pół roku i jak narazie nic się z nim nie dzieje. Jak zastanawiałam się jaki telefon kupić wszyscy mówili mi, że siemensy są do d... , ale teraz gdy go juz kupiłam zazdroszczą mi takiego odjechanego talefonika:)
Ja też nie lubię Siemens'ów ani Motoroli.
Miałam Siemens'a kiedyś- na początku było ok, ale jak zaczął nawalać, to żałowałam, że Nokii nie wzięłam.
Drugi raz tego błędu nie popełniłam...
Zauważyłam, że większość ma Nokie albo Samsungi...
Ja mam straszny sentyment do sony ericsson T230, fajny telefonik to jest tylko że aparat jest dołączany , ale jest naprawde milusi, teraz wymieniam go na Nokię, prawdopodobnie 6230, jesli ktoś z Was mógłby powiedzieć mi coś więcej o tym telefonie to będę wdzięczna, pozdrawiam :*
ja mam siemensa mc60 zacina sie moze nienajnowszy ale dziala i LG7100 fajny ale tez sie zacina przy robieniu zdjec i ma mala pamiec jestem napalona na sony ericssona k700i moje mazenie a mial byc tylko jeden telefon na zawsze ah ta technika
Moja mama miała siemensa, i chłopak trzyma się niesamowicie, przezył juz 3 użytkowników( w tym mnie - destroyera ), i po ponad 3 latach działa nadal!!!! Wiadmo bateria juz tak nie trzyma, ale jest np ok! Tylko strasznie prosty jest. Moze ldatego , że taki prosty tyle wytrzymał
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum