Wysłany: 2007-03-14, 19:03 Jak jesteście dzisiaj ubrane/ubrani?
No to zaczynamy, jak dzisiaj jesteście ubrane? Bielizne odpuszczamy
Photos mile widziane
Po co ten temat? Chyba z ciekawości, jak się ubierają teraz młode kobietki I te starsze też
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja dzisiaj siedze cały dzień w domu więc mam na sobie jasne jeansy taki wyświechtane ale bardzo wygodne i bluze od dresu khaki z pomarańczowymi paskami
Ja dizisja typowo kobieco czyli spodnie a'la bojówki, tak lekko mi opadają jeszcze, koloru oliwkowego, popielaty podkoszulek i popielata zasuwana obcisła bluza. Kurcze strasznie lubie sie tak ubierać, bo jak w robocie przypierniczam w stukających bucikach na obcasie i spodnicy, to po lubie sie wyluzowac
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Czarna, wyblakła nieco bluzka do ćwiczeń, jeansy z lycrą z 5 klasy podstawówki Aihihi xD I góralskie bambosze A w szkole miałam na sobie bluzkę z mrówki, tą z takim osiołkiem i napisem "łosiołek matołek", bojówki z trolla i brązowy sweter z h&m. czyli nic nadzwyczajnego
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Piżama szaro-niebieska ze Snoppym i napisem "Who's that?!"
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-14, 21:18
ja jeansy poprzecierane biodrówki i czarny top z Trend Station z czerwonymi i białymi napisami "WANTED: Real Boy ... (no strings attached)" i pinokiem na srodku
brązowy gruby golf (jak wychodziłam do pracy to myślałam, że jest chłodniej, a teraz jest mi w nim za gorąco ), dżinsy rybaczki, brązowy pasek z takimi ozdobnymi kamykami jak bursztyny i brązowe kozaczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum