Moje marzenie jesli chodzi o suknię to jakby się spełniło. Znajoma uszyła mi świetny gorset jaki zawsze chciałam mieć. Taki obcisły, w którym cięzko oddychać , sztywny, zawiązywany. I taki właśnie miałam A suknia? Mam zbiorek takich wymarzonych, ale niestety nie dam rady ich tutaj wstawić
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
dzeiwczyny a mi się zbliża półmetek w gimnazjum i kazda panna zamierza ubrać sukienkę, tylo ja jestem taka głupia że nie chcę. Mnie się podobają klasyki, nalepiej mała czarna, bo to evergreen wśród sukienek. Ale ładnę są też połaczenia z gorsetami, które też są zawsze w modzie.
[ Dodano: 2004-12-12, 18:57 ]
To ostatnie zdjęcie, to co prawda nie suknia, ale bardzo mi sie podoba
Nie tak dawno byłam na etapie poszukiwania i pomocy w wyborze sukni slubnej. Przeglądnełam setki zdjęć. Ale i tak Anetka(pozdrawiam serdecznie ) wyczarowała najpiękniejszą suknię!! Idealnie dobraną do osobowości, do stylu i figury Panny Młodej. Suknia skromna ale niesamowcie elegancka, taka dla której chciałoby sie wyjść za mąż Więc jeśli mi kiedyś cos odbije to po suknie zwrócę się do Anetki, o ile wcześniej mnie nie zabije, za to że nie pokazałyśmy jej zdjęć z wesela (na którym ja i Panna Młoda byłyśmy w kreacjach made by Aneta )
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja mam bzika na punkcie mocnej czerwieni i gorsetów,więc wymarzona suknia na pewno musi być czerwona ,z gorsetową górą(ewentualnie na ramiączkach z wielkim dekoltem z tyłu prawie do pośladków )i z połyskującej satyny...
[ Dodano: 2005-02-12, 18:49 ]
wklejam kilka sukienek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum