Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wella - Decore
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2005-01-19, 18:25   Wella - Decore

Wella - Decore
DECORÉ posiada doskonale zrównoważony System Farbowania i Pielęgnacji, aby pełen połysku kolor na włosach trwał dłużej, a włosy były zdrowe i miłe w dotyku.
• wyjątkowo trwałe i pełne blasku kolory
• 100% pokrycie siwych włosów
• intensywna pielęgnacja dzięki balsamowi z naturalnym ekstraktem z migdałów
• zdrowe oraz miłe w dotyku włosy

[ Dodano: 2005-01-21, 15:31 ]
Moja ocena:
Mnie nie przypadła do gustu ta farba. Kolor wyszedł zupełnie inni niz na opakowaniu, włosy nie były zbyt ładne. Nie układały się, straciły połysk, stały się sianowate. Więcej nie kupie nigdy!

Aga BJ 

Wysłany: 2005-05-12, 11:31   

bardzo polecam :D
Jestem "stara wyjadaczką" jesli chodzi o farby do użytku domowego ,dlatego wiem co piszę ;)
Kolor super -JEDWABISTY BRĄZ,włosy nie zostały zniszczone ani wysuszone,są jedwabiste i błyszczące.
Po ponad 2 miesiącach kolor nadal jest intensywny :)

sweet.kivi 

Wysłany: 2006-02-23, 21:47   

Farbowalam na burgund ,kolor wyszedl dosyc intensywnie,ale niestety bardzo szybko sie splukal. Nie polecam

Mariti 

Wysłany: 2006-03-10, 13:05   

Farbuje od lat , zaryzykuje stwierdzenie , że miałam już wszystko co znajduje się w drogeriach jesli chodzi o farby. Z tą też miałam przyjemność , choć szczerze powiem nieco wątpliwą.
Kolor ( nie pamiętam dokładnie nazwy w kazdym razie ciemny brąz) wyszedł nieco inny niż na opakowaniu, co sie zdarza i własciwie nie to jest moim największym zastrzeżeniem. Włosy po farbowaniu bez problemów, ale kolor błyskawicznie matowieje , traci blask i głębię, jest nijaki , dośc szybko się zmywa, co dla mnie przekreśla farbę raz na zawsze. Ogólnie przyzwoita , ale nic nadzwyczjnego.

Scully 

Wysłany: 2006-05-18, 15:40   

Pielęgnacyjnym właściwościom farby nie mogę nic zarzucić, moje włosy odżyły, miałam piękny wymarzony blond na głowie, który niestety... po tygodniu spłukał się na żółto. Ja już nie mam siły do farb, czy może coś robię nie tak? Więcej nie kupię...

k81_81 

Wysłany: 2006-06-11, 19:34   

Ja zrobilam sobie ta farba ,na pasemkach ciemna czekolade,wyszedl mi braz,ale az tak szybko sie niezmyla :? ,no teraz to juz jest troche bledsza, bo troche czasu juz minelo od ostatniego farbowania.

black lady 

Wysłany: 2007-03-10, 13:51   

troszkę wysusza włosy ale ogółem jest okej

Odpowiedz do tematu