Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ubrania dziewczyn na promocjach:P
Autor Wiadomość
medysa 

Wysłany: 2008-06-23, 14:06   Ubrania dziewczyn na promocjach:P

Pewnie wiele dziewczyn kiedyś rozdawało ulotki na promocjach, bo to w sumie praca taka dorywcza jak bardzo kasy potrzeba:) A co z tymi ciuszkami. Mi koleżanka która stała w Empiku opowiadała że dostała tak wydekoltowaną bluzkę że widać jej bylo stanik a nie miala co podspod zalozyc. A co Wy widzialyscie za wdzianka na promocjach?

outsiderka 

Wysłany: 2008-06-23, 16:59   

Dużo zależy od promocji. Czasem zdarzały się dziewczyny w dżinsach i tiszertach, a innym razem poprzebierane za pszczółki:)

Kinna 

Wysłany: 2008-06-23, 17:01   

u nas dostaja zwykłe t-shirty pomaranczowe lub zólte. ale wczoraj w Ferio widziałam dziewczyny z promocji poprzebierane jak stewardessy w spódnicach, białych koszulkach i kamizelkach i miały takie czapki smieszne.
wiec jak outsiderka napisała
outsiderka napisał/a:
Dużo zależy od promocji.

:D :D

martunia 

Wysłany: 2008-06-23, 17:09   

Moja koleżanka stała raz na promocji Axe :D . Miała taką ladę-puszkę w supermarkecie i miała zaczepiac ludzi i oferowac im nowy zapach . Dali jej czarną bluzke z dużym dekoltem(ale ona nie ejst mną, miała co pokazać), i jakiś tam pas :P . Strój pomógł jej chyba, bo wiem że sporo tego sprzedała. A jak innym razem miała stać na actimelu to dostała filetowy polar(bo to przy lodówkach) ichyba czarny kapelusik :D .

deMonica 

Wysłany: 2008-06-23, 19:30   

moja siostra pracowała kiedyś na promocjach, mam nawet zdjęcia w dresiku Johnnyego Walkera :D
ale opowiadał mi, że kiedyś jej koleżance kazali stać w szpilkach. na następny dzień nie była w stanie przyjść do roboty i akurat zrobili jej kontrolę...

Apsik! 

Wysłany: 2008-06-23, 21:53   

rok temu w upalne wakacje gosciu rozdawal ulotki z banku przebrany z wiewiorke.. wspolczuje mu w takim futrzastym stroju w taka pogode. dziewczyny z Playa byly ostatnio smiesznie ubrane - mialy szerokie fioletowe spodnice i komiczne czapki, wygladaly jak jakies Holenderki. ale calkiem uroczo :D

ewka71 

Wysłany: 2008-06-24, 09:18   

ja widzialam kiedys ludzi z wielkim transparentem przechodzacymi w 1. i 2. strone przez przejscie dla pieszych :)
nie zatrudnie sie nigdy na takich promocjach (chyba, ze bedzie taka potrzeba i nie bede miala naprawde wyjscia), bo uwazam, ze to beznadziejna robota ;) ale jak komus pasuje wciskanie komus na sile papierow i ciagle trajkotanie i noszenie tych ciuchow to czemu nie :P

Magda87 

Wysłany: 2008-06-24, 12:50   

jak dla mnie to sa 3 typy ubrań dla pracownikow promocji:
1. tanim kosztem czyli zwykly T-Shirt, duze logo firmy, rozmiar uniwersalny, identyczny dla kobiet i dla mezczyzn
2. smieszne przebranie nawiazjace do produktu (wspomniana wczesniej wiewiorka, w Play'u widzialam dziewczyny przebrane za zlodzieji)
3. seksowny stroj (niedawno u nas jak Axe sie reklamowalo to zatrudnili sliczne dziewczyny , przebrali je za policjantki w szpilkach)

ewka71 napisał/a:
nie zatrudnie sie nigdy na takich promocjach (chyba, ze bedzie taka potrzeba i nie bede miala naprawde wyjscia), bo uwazam, ze to beznadziejna robota

praca jak praca. prawda jest taka ze dla licealistow(zwlaszcza niepelnoletnich) nie ma sensownej pracy. jest zbieranie truskawek, ulotki, promocje. a kase na wakacje kazdy miec chce ;)

deMonica 

Wysłany: 2008-06-24, 12:54   

Magda87 napisał/a:
praca jak praca. prawda jest taka ze dla licealistow(zwlaszcza niepelnoletnich) nie ma sensownej pracy. jest zbieranie truskawek, ulotki, promocje. a kase na wakacje kazdy miec chce ;)

no, nie zawsze. jak się chce sensowną pracę, to się znajdzie. ja siedziałam na kasie w supermarketach i nie narzekam.
a czy stanie na promocjach to taka bezsensowna praca...? moja koleżanka została dostrzeżona na promocjach i teraz kosi kasę jako fotomodelka, czy też hostessa.

ewka71 

Wysłany: 2008-06-24, 13:00   

napisalam, ze jak komus to pasuje, to czemu nie. juz lepsze siedzenie na kasie wg mnie

limetka 

Wysłany: 2008-06-24, 13:59   

A ja widziałam panienki które w mega upał stały na światłach i miały ogromne afro na głowie i do tego śliczniusie sukieneczki. Chyba były całe na pomarańczowo poubierane. Ale wzięcie chyba miały bo sukienusie doś kuse były:P

lea88 

Wysłany: 2008-06-24, 14:08   

Magda87 napisał/a:
3. seksowny stroj (niedawno u nas jak Axe sie reklamowalo to zatrudnili sliczne dziewczyny , przebrali je za policjantki w szpilkach)

akurat nie nazwalabym ich slicznymi- wytapetowane i wysolarisowane laski :P Wiekszosc z nich byla po prostu pomaranczowa :shock: i nie potrafila chodzic na szpilkach. U mnie na Starym Miesce atakowaly wszystkich studentow, bo jakos nikt sam sie na nei nie rzucal :P

Co do przebran a la Wiewiorka itp to za to sie dostaje duzo wiecej kasy.
Najgorsze wg mnie w takich promocjach jest to, ze czesto te firmy nie chce wyplacac kasy ludziom potem :/

Magda87 

Wysłany: 2008-06-24, 15:41   

lea88 napisał/a:
akurat nie nazwalabym ich slicznymi

hmm to moze te szczecinskie byly ladne :P albo to przez okulary przeciwsloneczne na nosie :P ale robily przynajmniej wrazenie.

ewka71 napisał/a:
juz lepsze siedzenie na kasie wg mnie

nie wiem co jest lepsze a co gorsze. na kasie siedzisz, kasujesz, liczysz pieniadze, a na promocjach przynajmniej masz jakis kontakt z ludzmi. dla mnie o wiele gorszą pracą jest wciskanie ludziom lipnych perfum na ulicy mowiac ze jest to nowosc, niedlugo pojawia sie w drogeriach, eda kosztowac 80zl, ale dzis jest taka promocja ze jak sie wezmie jedne to zaplaci sie jedyne 19,90zl i jeszcze gratis dostanie sie drugie :?

Lotta 

Wysłany: 2008-06-24, 16:13   

ja widzialam kiedys kolesia przebranego za taką wielką krowę z mega wielkimi wymionami myślałam że padnę :D tylko że nie wiem czy to byla jakas parada czy zwykła reklama :D

anecia 

Wysłany: 2008-06-24, 17:24   

w Berlinie widziałam przebranych za plemniki , mój brat zasuwał w przebraniu za mikołaja :P
Ja jestem za leniwa na takie rzeczy , wszyscy moi znajomi poszli do roboty tylko ja siedzę w domu.

ewka71 

Wysłany: 2008-06-24, 19:54   

ja dzis widzialam przebranego za widelca...

deMonica 

Wysłany: 2008-06-25, 10:10   

ewka71 napisał/a:
ja dzis widzialam przebranego za widelca...

w rynku? czasem też gania tam łyżka xD

ewka71 

Wysłany: 2008-06-25, 10:52   

taa, w rynku. ludzie patrzyli glupio sie usmiechajac i ogolnie facet nie wygladal na zadowolonego :/
moj chlopak wczoraj wypatrzyl gdzies w miescie (ja tego nie zauwazylam), jak cyt. "jakas typka ubrana jak zdzira klocila sie z wielkim pluszowym krolikiem" fajnie to musialo wygladac :lol:

Lotta 

Wysłany: 2008-06-26, 08:12   

ewka71 napisał/a:
"jakas typka ubrana jak zdzira klocila sie z wielkim pluszowym krolikiem" fajnie to musialo wygladac

hahaha :lol: moze to byla reklama Tally Weijl ;)

tuRmaNIA 

Wysłany: 2008-06-26, 08:23   

A ja będąc w Poznaniu na kontroli u 'mojego' docenta widziałam dwóch kolesi, którzy mieli założone dwie wielkie żółte kule z numerami bodajże 46 i 47 - akurat tego dnia była kumulacja w Dużym Lotku - totalizator się reklamował :lol:
Myślałam, że padnę jak ich zobaczyłam i zapytałam się taty 'czy ja dobrze widzę, czy może ze mną jest coś nie tak' :lol:

Odpowiedz do tematu