Wys³any: 2005-06-11, 19:57 Ziaja-P³yn do higieny intymnej INTIMA (Brzoskwinia)
INTIMA BRZOSKWINIA
P³yn do higieny intymnej o zapachu ¶wie¿ych brzoskwiñ przygotowany na bazie szczególnie delikatnych substancji myj±cych, skutecznie zastêpuje myd³o, a jest od niego delikatniejszy. Neutralizuje przykry zapach i daje uczucie ¶wie¿o¶ci utrzymuj±ce siê kilkana¶cie godzin, Zawiera D-Panthenol (prowit. B5), dlatego dzia³a koj±co na drobne zaczerwienienia i podra¿nienia ¶luzówki . Dziêki dodatkowi kwasu mlekowego utrzymuje prawid³owy poziom pH b³on ¶luzowych i skóry oraz nie dopuszcza do rozwoju chorobotwórczej flory bakteryjnej. Przebadany w Klinice Po³o¿nictwa i Chorób Kobiecych AMG uzyska³ wysok± ocenê u¿ytkow±.
Opakowanie:
500 ml
200 ml
200 ml (dozownik)
Cena k 5 z³ za wersjê 500 ml, za mniejsze to mniej
Swego czasu naczyta³am siê wielu zachwytów nad p³ynami do higieny intymnej Ziaji.
No i sobie kupi³am wersjê brzoskwiniow± (500 ml). I siê wcale ni± nie zachwyci³am.
Owszem fajnie myje , jednak uczucie ¶wie¿o¶ci nie jest kilkunastogodzinne , co najwy¿ej kilkugodzinne. Dobrze siê pieni , jest wydajny , przyjemnie pachnie, ma³a ilo¶æ wystarczy do dok³adnego podmycia siê, jest tani i ma du¿± pojemno¶æ. Mia³am lepszy p³yn do tego celu. Ten moim zdaniem jest przeciêtny choæ przyzwoity. Wiêcej raczej nie kupiê.
Ja mam ma³± butelkê 200ml z wygodn± pompk± (tylko resztki w niej czasem zasychaj±) o zapachu konwaliowym i bardzo dobrze mi s³u¿y bo jest wydajna i delikatna.
Mi siê wydaje ¿e ju¿ zostanê przy tym p³ynie i nie bêdê go zmienia³a na inny. W porównaniu do np. Kolastyny, która te¿ jest niczego sobie, to jednak Ziaja jest wydajniejsza. Ma na prawdê fajn± konsystencjê, a ten zapach...
Ja od dwoch lat uzywam Laktacyd-emulsje do higieny intymnej .Polecila mi go ginekolog kiedy zaczelam chorowac na te babskie sprawy, od tamtej pory nic mi niedolega, jestem bardzo zadowolona z niego .Goraco polecam,dostepny w aptekach,czasami widac go w hipermarketach,cena za250ml-12zlotych.
ja niemoge nic zlego powiedziec na yemat tego plynu wydaje mi sie ze zapach niejest az tak wazny wazne jest to jak nas chroni a chroni dobrze polecam jeszcze raz PAULETTE wspolczuje kup ten plyn bedziesz zadowolona
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum