siemka nie wiem czy taki temat już był..aaaaaalllllleeeee:
powolutku zbliża się półmetek i chciałabym sie was zapytac co najlepiej na niego założyć, elegancką sukienkę czy może ubrac się normalnie jak na zwykłą impreske??????fotki mile widzane, z góry dzięx
Ja byłam ubrana w czarną krótką mini i bluzkę taką z przezroczystymi rękawami (też czarną) i z dużym dekoldem i w czarne kozaki
hehe
Myślę, że z zbytnią elegancją nie należy się tu wychylać.
to zalezy tez od tego jaka to szkola i czy styl na luzno jest tam preferowany.za moich czasow (hihi kiedy to juz bylo) obowiazkowe byly stroje wieczorowe i nikt sie nie wylamal.ale mysle ze te czasy juz minely.ale najpierw opisz nam swoj gust w czym czulabys sie dobrze to poszukamy cos co do ciebie pasuje.
U mnie była impreza oficjalna prawie jak studniówka. Więc strój też obowiązywał wieczorowy. Ale zabawa była . A nauczycielami jak zawsze nikt się nie przejmował
mysle ze stroj trzeba przedyskutowac na lekcjii wychowawczej. pamietam jak na balu gimnazjalnym polowa dziewczyn byla ubrana w dzinsy a druga polowa w eleganckie kiecki. nauczyciele powinny wam powiedziec jaki stroj bedzie obowiaywac na imprezie
Na moim polmetku panie byly ubrane w sukienki (oczywiscie nie w takie jak na studniowce), natomiast panowie oczywiscie garnitury. Kilka propozycji Karii26 jest naprawde fajnych, ale nie proponuje spodni- w sukienkach wszystki dziewczyny czuly sie bardziej.. dostojniej.
U nas na balu gimnazjalnym jakoś wszyscy mieli sukienki i nikt nawet nam nie powiedział że tak trzeba - to wkońcu nazywało się "BAL" a połowinki balem nie są... No ale jeżeli jest to oficjalne.. to lepiej rzeczywiście zapytać nauczycieli jaki strój obowiązuje - żeby później nie było przypału...
siemka juz jestem to przez nawal nauki juz na poczatku zyc nie daja
a jezeli chodzi o mmoj gust to NIENAWIDZE koloru rozowego i niebieskiego choc pasuje do mojego typu urody.....natomiast czern i czerwien sa dla mnie stworzone ubieram sie jak pankowna choc nie slucham tej muzy ale ten styl najbardziej mi odpowiada najchetniej bym wyskoczyla w malej czarnej + wysokie trampki dziex za fotki :*
Wysłany: 2006-09-26, 21:40
ja mam przed soba bal i juz zaczynam myslec w co sie ubrac i coraz czesciej mi przychodzi na mysl zeby wcale nie isc obowiazkowo u nas suknie i oczywiscie taniec
ja mam przed soba bal i juz zaczynam myslec w co sie ubrac i coraz czesciej mi przychodzi na mysl zeby wcale nie isc obowiazkowo u nas suknie i oczywiscie taniec
To co że nie polubiłas
Z perspektywy czasu wszystko się zmienia.. ja kiedys nie lubiłam swojej podstawówkowo-gimnazjalnej klasy ale później stwierdziłam, że była ona nawet spoko..
Potem tak samo było z licealną.. (chociaż ta pierwsza była lepsza)
Tak już jest, że jak minie trochę czasu to nie pamięta się złych rzeczy tylko same te dobre.. a te złe postrzegamy zupełnie inaczej - jak takie drobiazgi i sami nie wiemy dlaczego wtedy wydawaly sie tak wielkim problemem ...
U nas była to normalna dyskoteka, nikomu nawet nie przyszlo do glowy by przyjsc ubranym w jakas wieczorowa suknie czy garnitur wiec powiem ze jestem zaskoczona ze to w sumie niegdys niepotrzebne wydarzenie teraz traktowane jest tak powaznie.
no własnie, chyba zależy gdzie ta imprezka. bo jak w klubie to bym założyła normalne ciuchy, w sensie dżinsy, ładna bluzeczka, trochę biżuterii i obcasy
a jak do szkoły to koniecznie sukienka. i raczej nie długa, bo to chyba już zbyt elegancko by było.
bardzo mi się ta podoba
albo coś takiego
mała czarna plus ładne dodatki będzie chyba najbardziej na miejscu
moim zdaniem przynajmniej
No właśnie też idę na połowinki niedługo i ... nie wiem w co się ubrać. Myślałam, że mnie to dotyczyć nie będzie, bo nie chciałam iść, ale mnie przekonano. Idę sama, nad czym nie rozpaczam.
A co do sukienki...to nie wiem. A półmetek już..... 27 października
no nie wiem... wolałam bym coś na ramiączkach, albo w ogóle rękawach bo u mnie to się nie będzie miało na czym trzymać na prawdę nie wiem co ubrać. w ogóle to wolałabym troszkę za kolana, żeby krzywych nóg nie było widać
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum