Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Po zdjęciu tipsów...
Autor Wiadomość
Aga_B 

Wysłany: 2006-05-07, 16:06   Po zdjęciu tipsów...

Zamierzam za jakis tydzień zdjąć żele (wcześniej miałam akryle). Wiem, że stan moich paznokci będzie raczej fatal-zresztą jest to niestety normalne.
Widziałam,że był już temat o odżywkach do paznokci, ale pewnie większość z Was miała już tipsy i wie, jak zadbać o swoje własne pazurki po zdjęciu żeli. Dlatego bardzo proszę o radę :-) Która odżywka szczególnie się nadaje do "rekonwalescencji"po tipsach?
Aha! Powiem tak: miałam już kilka odżywek SalyHansen i jak dla mnie-nie mała kasa wyrzucona w błoto- na mnie te odżywki chyba nie działają....

iwiopole 

Wysłany: 2006-05-07, 16:15   

ja aktualnie rowniez zdjelam akrylki i moje pazurki (choc nie sa bardzo zniszczone) moze w cieplej oliwie z cytrynka ,uzywam oliwki z talkiem a odzywke mam z inglota z jedwabiem,jestem zadowolona,pazurkom chyba tez to sluzy

SAMANTA 

Wysłany: 2006-05-09, 08:05   

OOOO serio? Ja odzywki z Sally bardzo sobie chwale ta zlota, i ten olejek z morskimi mineralami uratowaly mi pazurki....:)

Aga_B 

Wysłany: 2006-05-09, 20:44   

Dzisiaj sama zdjęłam sobie żelki i nawet jest ok! Teraz odżywki, odżywki i jeszcze raz odżywki! Dzięki dziewczyny za pomoc!

Panky 

Wysłany: 2006-05-31, 18:39   

No ja niestety zdjęłam swoje zelki tydzień temu, a moje paznokcie są w opłakanym stanie. Wogóle żałuję, że załozyłam tipsy, miałam śliczną płytke twardą ale nagle mi się zachciało tipsów no i teraz cierpię. Łykam witaminy, kremuję ale to naprawdę nie pomaga, są tak cienkie jak papier :(

Aga_B 

Wysłany: 2006-05-31, 21:59   

Panky, ja mam to samo...żałuję teraz że zachciało mi się tipsów. Dzisiaj kupiłam odżywkę z Gosha-vitamin booster. Pani w sklepie bardzo zachwalała a muszę powiedzieć, ze jeszcze z niczym nie "wpuściła mnie w maliny" :-) Zobaczymy jaka będzie ta odżywka...

Panky 

Wysłany: 2006-06-02, 19:10   

Dla mnie najgorsze jest to że nawet żaden lakier nie chce mi się trzymać, więc wszystko widać, na dodatek mam w niektórych miejscach jakby popękaną skórę ponieważ jak zdjęłam tipsy to tak zaczęłam zadzierać tymi miękkimi pazurkami, że raz mi nawet krew leciała. Oj przez głupotę trzeba cierpieć :(

Odpowiedz do tematu