Zamierzam za jakis tydzień zdjąć żele (wcześniej miałam akryle). Wiem, że stan moich paznokci będzie raczej fatal-zresztą jest to niestety normalne.
Widziałam,że był już temat o odżywkach do paznokci, ale pewnie większość z Was miała już tipsy i wie, jak zadbać o swoje własne pazurki po zdjęciu żeli. Dlatego bardzo proszę o radę :-) Która odżywka szczególnie się nadaje do "rekonwalescencji"po tipsach?
Aha! Powiem tak: miałam już kilka odżywek SalyHansen i jak dla mnie-nie mała kasa wyrzucona w błoto- na mnie te odżywki chyba nie działają....
ja aktualnie rowniez zdjelam akrylki i moje pazurki (choc nie sa bardzo zniszczone) moze w cieplej oliwie z cytrynka ,uzywam oliwki z talkiem a odzywke mam z inglota z jedwabiem,jestem zadowolona,pazurkom chyba tez to sluzy
No ja niestety zdjęłam swoje zelki tydzień temu, a moje paznokcie są w opłakanym stanie. Wogóle żałuję, że załozyłam tipsy, miałam śliczną płytke twardą ale nagle mi się zachciało tipsów no i teraz cierpię. Łykam witaminy, kremuję ale to naprawdę nie pomaga, są tak cienkie jak papier
Panky, ja mam to samo...żałuję teraz że zachciało mi się tipsów. Dzisiaj kupiłam odżywkę z Gosha-vitamin booster. Pani w sklepie bardzo zachwalała a muszę powiedzieć, ze jeszcze z niczym nie "wpuściła mnie w maliny" :-) Zobaczymy jaka będzie ta odżywka...
Dla mnie najgorsze jest to że nawet żaden lakier nie chce mi się trzymać, więc wszystko widać, na dodatek mam w niektórych miejscach jakby popękaną skórę ponieważ jak zdjęłam tipsy to tak zaczęłam zadzierać tymi miękkimi pazurkami, że raz mi nawet krew leciała. Oj przez głupotę trzeba cierpieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum