Wysłany: 2008-06-01, 08:09 Czy wiecie, że...są promocje oraz wyprzedaże? ;)
czyli wszysto o czym sie dowiedziałyscie niedawno np o aktualnych promocjach wyprzedażach itp
no wiec tak w Cropp jest obecnie
"Przeceniola dla młodego krejzola" czyli -50% na wybrane produkty !*
dla dziewczyn:
spódniczki, klapki, czapki truckerki, stroje kąpielowe
dla chłopaków:
szorty, jeans szorty, klapki, czapki truckerki
Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale w reporterze moj kolega ostatnio (tydz temu) jak kupil dwie rzeczy to koszulke sobie wybral za 1zł dodatkowo (ale nie wiem czy to dotyczy tylko t-shirtow czy tez innych ubran..)
Przeceniola dla młodego krejzola" czyli -50% na wybrane produkty
Sama nazwa mnie w sobie bardzo denerwuje.Krejzol, juz całkowicie idzie cropp dla ,,masówki".Ale cóż.
A co do przecen- w Cubusie śliczne tuniki,bluzki,sweterki- 30.40.50zł,w H&M dużo ładnych bluzek na lato, ok.50 /60 zł
to ja zdradze wobec tego tajemnice ze we wszystkich NY jakos zaraz po 20.IV nadchodzi poczatek letnich wyprzedazy. Tylko nie rzucajcie sie wszystkie i dajcie najpierw zrobic tym pracownikom ta przecenę
byłam dziś Cubus, dżinsy nawet za 50zł, sweterki 40zł, koszulki od 15zł...
a jutro po 21.00 w Magnolii we Wrocławiu we wszystkich sklepach będą obniżki, promocje, degustacje, porady kosmetyczne
_________________ czy tu się głowy ścina?
czy zjedli tu murzyna?
...
[ Dodano: 2008-07-22, 00:09 ]
a co do NY, to moim zdaniem cienkie te wyprzedaże:? połowa koszulek nie warta swojej ceny nawet po obniżce. a jak jakiś fajniejszy tiszert to 50zł. się wpieniłam
połowa koszulek nie warta swojej ceny nawet po obniżce. a jak jakiś fajniejszy tiszert to 50zł.
trzeba poczekac to jeszcze spadna a tamte moze dlatego takie drogie bo to nowa kolekcja. poza tym wyprzedaze trwaja do konca sierpnia wiec jeszcze duuzo czasu zostalo
Wysłany: 2008-07-22, 10:15
Lotta napisał/a:
outsiderka napisał/a:
połowa koszulek nie warta swojej ceny nawet po obniżce. a jak jakiś fajniejszy tiszert to 50zł.
trzeba poczekac to jeszcze spadna a tamte moze dlatego takie drogie bo to nowa kolekcja. poza tym wyprzedaze trwaja do konca sierpnia wiec jeszcze duuzo czasu zostalo
Ja we Frankfurcie nad Odrą w NY za 1 tiszert dałam 15 złoty tak że tam wyprzedaże były<zakochany>
outsiderka napisał/a:
W terranowie bluzki już od 3,30zł
Nie ma u mnie tegoż sklepu a szkoda jestem przy kasie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum