Pochwalcie się Waszymi ulubionymi dodatkami - apaszkami, broszkami, brelokami, naszyjnikami, łańcuszkami, zegarkami, itd itp - po prostu wszystkim, co sprawia, że Wasze ubrania nabierają życia, są weselsze, a które np sa Waszym znakiem rozpoznawczym.
Jesli nie macie zdjęć to poprosimy o opisy No i oczywiście, czy dodatki lubicie? Jesli tak, to w jakim stylu ? Jak często je nosicie , do czego, na jakie okazje ?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja mam świra na punkcie srebrnej biżuterii
Dosłownie tak jak z kosmetykami
Mama też się o to wkurza np. jak kupię sobie kolejną przywieszkę do łańcuszka albo następną parę kolczyków...
Ubieram się na sportowo, więc nie nosze jakichś specjalnych dodatków. Kolczyki mam takie maleńkie gwiazdki, prawie niewidoczne, łańcuszka nie noszę, zegarek , na prawym nadgarstku mam amulet na szczęscie z chińskiego korala(na razie działa ), pierśionek jeden, większa obrączka na prawym kciuku. Das ist alles
Ale na jakieś bibki czy występy publiczne załoze coś innego, to i dodatki mogę załozyć. Uwielbiam wszelkiego rodzaju "obroze" na szyje Albo kupuje, albo sama robię. Ostatnio moja Szwesta uraczyła mnie darami, za które jstem very wdzięczna !!! Mama coś tam burczy, że będę wyglądac jak choinka, ale to nieprawda
Dostałam np bransoletki na kostkę + pierścionki na palec
taką obrózkę, z "brylancików" z kwiatkiem po boku(idealna do czarnej, prostej bluzki bez ramion)
I taką skromną z wiszącymi łańcuszkami
Uzbierała mi się kolekcja(jak kosmetyków), ale stram sie nie przesadzać. Wychodze z założenia, że im mniej, tym lepiej. Dlatego jak już coś ma błyszczeć, to byłyszczy jedno
Tez lubię srebro, ale po prostu ... zapominam, że mam
Acha i uwielbiam... krawaty Apaszek nie noszę.
Kolczyki lubię, tez mam ich sporo, nawet sama robię, i noszę je szczególnie w lecie, bo mam takie kolorowe, duże.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja bym się 'pochwaliła' swoimi zbiorami, ale fotek nie mam
Trudno mi opisać jak wygląda moja biżuteria, bo jest różna i trochę tego mam...
Bardzo lubię rzeczy z masą perłową
Musze się przyznac ze ja dopiero od niedawna doceniłąm wartość wszelkiego rodzaju "dodatków" do stroju. To może byc naprawde drobna rzecz, ale sprawia że nie wyglądasz tak "goło" . Nie ma tego zbyt wiele, ale do moich ulubionych zaliczam: długie srebrne kolczyki z zielonymi koralikami<śwetnie wyglądają z bluzkami w moim ukochanym zielonym kolorku> i brązową borszkę w ksztłcie kwiatka . Oprócz biżuterii doceniam paski, najfajniej wyglądają oczywiście z dżinsami:].
Ja uwielbiam kolczyki. Zielone, niebieskie, czerwone itp. do każdego koloru bluzki inne i nigdy nie mam ich za dużo. Naszyjników z reguły nie noszę, chyba, że na wyjątkowe okazje.
Ja bardzo kocham srebro,mam pare lancuszkow ,kolczykow i innych tam dodatkow nie ze srebra .Jest tego pelno ,a praktycznie z tego niekorzystam .To co zawsze nosze na sobie to,dwie bronzoletki srebrne ,na palcach dwa pierscionki srebrne od ukochanego i na szyi lancuszek z malutkim krzyzykiem tez srebrny,czasami delikatne wkrecane kolczyki z cyrkoniami.
[ Dodano: 2006-05-14, 19:57 ]
JESZCZE ZAPOMNIALAM O MOIM ULUBIONYM ZEGARKU Z TWORZYWA PODOBNEGO DO SREBRA
Moje ukochane dodatki ?? na pewno na pierwszym miejscu są kolczyki Uwielbiam wielkie
kolczyki o przeróżnych kształtach , potem są paski, ostatnnio noszę takie szerokie,
wiązane na biodrach, noi oczywiście torba byleby duza i pakowna
aha!i jeszcze branzoletki, zegarki, pierścionki wszystko co jest ze srebra
Od czasu do czasu mam "napady" i noszę wtedy kolczyki, wisiorki. A czasem jakoś o nich zapominam...
Kiedyś miałam ślicznego smoka na łańcuszek, ale tyle razy nim pozaczepiałam o co tylko się dało, że się przepołowił Niby mój chłopak miał coś na to zaradzić (iść z nim do jubilera - zabrzmiało prawie jak iść ze zwierzaczkiem do weterynarza;)), ale nie ma tego odważnego, który by to zrobił
Jestem modową maniaczką więc mam masę dodatków. Najbardziej lubię daszastą czapę i etniczne kolczyki. Mam bzika na punkcie butów, a jeszcze większego jeśli chodzi o torebki i torby. Jak kupuję biżuterię, to z reguły albo elegancką i nie wydziwianą, albo bardziej wypasioną, z doczepkami itp. No i jeszcze breloczki, moje ostatnio ulubione dodatki
moimi ukochanymi dodatkami sa paski do spodni mam ich całe mnóstwo i ciągle jeszcze dokupuję co wiecej, lubie tez srebro ale prawie wogole nie nosze, kolczyki zakladam od czasu do czasu jak sobie o nich przypomne to samo z wisiorkami. natomiast zegareczek (adidasa ) na rece musi byc zawsze obowiazkowo! dostalam go od taty na urodziny jakies... mamy 2006r to bedzie z 7-8 lat temu!! nie rozstaje sie z nim na krok i nie wymienilabym go na zaden inny moja mama zas wymienia zegarki co pol roku a ja wymieniam... tylko paski i baterie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum